Vijesti
5. 11. 2021.

Bu! Bu! Milanović nas je baš zaplašio! Neće mu proći protuzakoniti i protuustavni naum o privatizaciji Hrvatske vojske

Predsjednik Andrej Plenković: Milanović sramotno govori o HDZ-u kao o nacističkoj stranci. Nisam zamijetio da je itko reagirao na tu uvredu na račun svih građana koji su nam dali povjerenje da vodimo Vladu RH. Očito mu nije bilo dovoljno to da krši zakone o sudovima, državnim blagdanima i obrani te da COVID izjednačava s karijesom. Jučer je ustvrdio da ne treba nositi maske. Može on ne znam više kakvim prijetnjama o „blokadama“ i „aktiviranju članka 144. Ustava“ htjeti prikriti svoje nezakonitosti, no to je bura u čaši vode. Kad-tad će se morati početi ponašati u skladu sa zakonom.

Nova salva uvreda, prostota, nebuloza… primitivnog očajnika s Pantovčaka. Na upit novinara, predsjednik Vlade RH i HDZ-a odgovorio je Zoranu Milanoviću tijekom svog boravka u Rijeci:

Sramotno, bezobrazno, lažno & ispod svake razine 

Milanović sramotno, bezobrazno i lažno govori o HDZ-u kao o nacističkoj stranci. Ispod svake je razine nazivati Marija Banožića „gaulajterom". Ako tko ne zna, gaulajter je lokalni čelnik Nacionalsocijalističke njemačke radničke partije u doba Hitlera. 

Nisam zamijetio da je itko reagirao na tu uvredu na račun ne samo ministra obrane, nego i članova HDZ-a i svih hrvatskih građana koji su nam na izborima dali povjerenje da vodimo Vladu RH i upravljamo državom. 

Krši zakone & trabunja o „karijesu“

Milanoviću ove godine očito nije bilo dovoljno to da krši zakone o sudovima, o državnim blagdanima i o obrani te da COVID-19 izjednačava s karijesom. 

Nakon što je Milanović kršio Zakon o sudovima, sada krši Zakon o obrani - to je nedopustivo ponašanje!

Jučer je pak ustvrdio da ne treba nositi maske. Kada takve poruke dolaze iz usta nekog tko je predsjednik Republike, onda ljudi koji se ne žele cijepiti dobivaju opravdanje da je to ionako nebitno. Umjesto da pomogne borbi protiv opasnog virusa, namjerno zbunjuje građane. 

Epidemiološku sliku & dinamiku 4. vala u najvećoj mjeri određuju necijepljeni. Najsigurnija zaštita ostaje - cijepljenje!

Milanović „Strašni“

I može on ne znam kakvim sve više prijetnjama o „blokadama“ i „aktiviranju članka 144. Ustava RH“ pokušavati prikriti svoje nezakonitosti, jasno ću ponoviti: neće mu proći naum o privatizaciji i politizaciji pobjedničke Hrvatske vojske. Bu! Bu! Baš nas je zaplašio! To je sve bura u čaši vode. Kad-tad će se morati početi ponašati u skladu sa zakonom. 

Milanović očajnički pokušava privatizirati HV u političke svrhe - Pripisuje si ovlasti za koje nije biran!

Koliko god je to moguće, zauzimat ćemo se za civilizacijski višu razinu političkog diskursa od one Milanovićeve. Ali, ako se ovakvi nasrtaji nastave, onda ćemo mu i na njih odgovarati.

https://hdz.hr/article/2851/milanovicevo-ponasanje-nevideno-za-jednog-predsjednika-neka-se-malo-skulira

Milanovićevo ponašanje? Neviđeno za jednog predsjednika - neka se malo „skulira“!

U našem mandatu izdvajanja za HV kontinuirano rastu

Što se tiče odnosa spram hrvatskih vojnika, upravo im je Milanović kao premijer ukidao materijalna prava, smanjivao izdvajanja za HV, dok u pet godina našeg mandata ona kontinuirano i konzistentno rastu. Donijeli smo i odluku o nabavi borbenih aviona te vratili Hrvatsku vojsku u Vukovar, Grad Heroj, u Ploče, Sinj, Varaždin i Pulu - iako su SDP i Milanović tvrdili da je to nemoguće!

A A A