Vijesti
17. 1. 2022.

Tko o čemu, Grbinova komesarka o nacionalnim interesima & strateškim projektima. A „kopala“ je da zaustavi LNG terminal!

Ante Sanader: Partijska komesarka u bjesomučnoj je hajci lažno tvrdila da “nikom nije potreban”, čak prijetila da će leći pred bagere kako bi spriječila taj američko-europski projekt od kapitalnog interesa za RH! Koji dobiva na još većoj važnosti dok je svijet suočen s rastom cijena energenata i plinskom krizom. U mandatu SDP-a BDP je padao 12 kvartala zaredom, kreditni rejting srušili su u „smeće“, smanjili plaće, ukinuli božićnice i regres, uništili desetine tisuća radnih mjesta. I takvi bi opet preuzeli odgovornost za Hrvatsku?!?

Politički tajnik HDZ-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora na svom je FB-u reagirao na SDP-ovu udarnicu Mirelu Ahmetović koja je brže-bolje nasrnula, kao pritiskom na gumb, na konstataciju predsjednika Andreja Plenkovića o unutarnjim i vanjskim pokušajima demontaže naše države.

Snažna potpora što žurnijem dogovoru o izbornoj reformi radi stvarne ravnopravnosti & legitimne zastupljenosti Hrvata u BiH!

Objavu Ante Sanadera prenosimo u cijelosti:

Hajka. Laži. Bacanje pod bager

Kako bi pokušala osporiti tvrdnju predsjednika Vlade RH i HDZ-a o demontaži države, prva se javila a tko drugi nego Grbinova trbuhozorka Mirela Ahmetović. Ista ona koja je rukama i nogama kopala kako bi zaustavila gradnju LNG terminala, američko-europskog projekta od strateškog interesa za RH.

Osim što je u bjesomučnoj hajci na terminal lažno tvrdila da “nikome nije potreban”, da “za nj neće biti nikakvog interesa”, partijska komesarka čak je i prijetila da će leći pred bagere samo kako bi zaustavila taj važni projekt!

Sigurni izvor dobave plina

A ishod? Sve suprotno od onog što je htjela i tvrdila Ahmetović. Zahvaljujući ustrajnosti naše, HDZ-ove Vlade, terminal je u Hrvatskoj, a kapaciteti u Omišlju već sad su 100% popunjeni tri godine unaprijed - što potvrđuje ne samo poslovni, nego i geostrateški smisao tog projekta.

Što dobiva na još većoj važnosti u trenutku kada je cijeli svijet suočen s plinskom krizom i rastom cijena energenata. Osjeti se ona i u nas, no za razliku od mnogih mi ćemo zahvaljujući LNG-u uvijek imati sigurni dodatni izvor dobave plina.

SDP? Hvala, ne!

Da je bilo po komesarki Ahmetović i ostatku ostataka SDP-a, proveli bi se u ovom slučaju kao u vrijeme kada su prije šest godina obnašali vlast u Hrvatskoj. Tada smo bili među 10 najgorih ekonomija svijeta, BDP nam je padao 12 kvartala zaredom (3 godine), a kreditni je rejting našoj zemlji srušen do razine tzv. „smeća“.

Stranka Mirele Ahmetović tada je „preobrazila“ Hrvatsku tako da je smanjila radnička prava, a učiteljima plaće. Ukinuli su božićnice i regres, uništili na desetke tisuća radnih mjesta. I takvi bi ponovno preuzeli odgovornost za upravljanje Hrvatskom?!?

A A A