Vijesti
6. 4. 2022.

POLIGRAF POKAZAO & POTVRDIO: U Grmoje su kratke noge! MOST-ov notorni lažljivac treba napustiti politiku!

(VIDEO) U emisiji N1 televizije „Točka na tjedan“ Nikola Grmuljator optužio je, bez ikakvog dokaza, Marija Kapulicu da je zalazio u „Klub“ u Slovenskoj. Obojica su se pred cijelom javnosti obvezala, što su „zapečatila“ rukovanjem pred kamerama, da će napustiti politiku onaj za kojeg se na poligrafu pokaže da - laže. Naš zastupnik podvrgnuo se dvama poligrafskim testiranjima. I oba su pokazala da je govorio istinu. A da je, vice versa, Grmuljator lagao. Stoga bi se MOST-ov mitraljezac s ćorcima - kada bi se držao riječi koju je dao pred cijelom javnosti - trebao povući s političke scene.

Ubrzo nakon Grmojinih optužbi, naš Mario Kapulica - koji je i predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ - podvrgnuo se poligrafskom testiranju u licenciranoj agenciji, prema svim pravilima struke. I ono je pokazalo da nikada nije bio u „Klubu“, da ga ondje nitko nikada nije pozvao te da za njegovo postojanje nije niti znao prije nego je ta afera dospjela u medije.

Nije lako biti Grmoja, biti toliko frustriran pa se svako jutro buditi s jedinom mišlju o novoj laži kojom će pokušati nauditi HDZ-u!

I drugo poligrafsko testiranje

Nakon Grmojina pokušaja izmotavanja i vrdanja, Kapulica je gostujući na N1 televiziji otkrio da se podvrgnuo i drugom poligrafskom testiranju, kod drugog licenciranog stručnjaka - stalnog sudskog vještaka za poligrafiju, rodonačelnika takvih ispitivanja u Hrvatskoj.

Bacio rukavicu ostalim MOST-ovcima

I ono je opet pokazalo da je MOST-ov mitraljezac s ćorcima jednostavno - lagao. A Kapulica je najavio da ide i korak dalje:

- Ostalim MOST-ovcima bacam rukavicu. Ako je bilo koji od njihovih zastupnika spreman ponoviti i druge dvije laži koje Grmoja iznosi - da imam veze sa zapošljavanjem Željka Fadljevića u Hrvatsku lutriju i s novcem pronađenim kod Gorana Puklina - predlažem im da se i za to podvrgnem poligrafu. Ako se pokaže da lažem, otići ću iz politike. No ako se pokaže da govorim istinu, oni moraju otići.

„I tako, ako treba, sve do posljednjeg MOST-ovca u Hrvatskom saboru!“ - prisnažio je naš zastupnik.

Grmuljator k'o Grmuljator

No Grmoja k'o Grmoja ni nakon drugog testiranja nije održao zadanu riječ i napustio politiku, nego je počeo iznova muljati, koprcati se u vlastitim lažima, osporavati zaključke još jednog stručnjaka. Stoga je Kapulica i za govornicom u Hrvatskom saboru utvrdio gradivo:

- I nakon dva testiranja bivši političar Grmoja vrda, skreće pozornost, nastavlja lagati i tvrdi da „ne vrijede“ poligrafski rezultati. Ako ne vrijedi obećanje koje je dao pred cijelom javnosti, što vrijedi?! Mogu se samo zapitati koje bi metode taj wannabe ministar unutarnjih poslova koristio kako bi došao do „dokaza“ za svoje iskonstruirane optužbe. Batinanje, spajanje na struju, čupanje noktiju?

U Grmoje su kratke noge!

„Notorni lažljivac Grmoja izgubio je svaki kredibilitet, za mene on više ne postoji kao političar“ - zaključio je Kapulica.

Kako dobro kaže izreka iz doline Neretve - U Grmoje su kratke noge!

A A A