Vijesti
31. 8. 2022.

Grmoja - veliki prijatelj & partner s masovnim ubojicom! Sad je sve jasno!

Tako bi, otprilike, glasio naslov na FB-u Nikole Grmoje da on na samog sebe primjenjuje „kriterije“ kojima podvrgava druge. I Grmuljator se kao političar uslikao, na njihovu zamolbu, sa stotinama osoba koje ne poznaje ili jedva poznaje. No u svojoj licemjernoj maniri ovu Jandrokovićevu fotku nastoji predstaviti kao „dokaz“ u Aferi Ina. Stoga i mi prilažemo „dokaz“ - Grmojinu sliku s Brankom Koloperom, 4-erostrukim ubojicom iz Šibenika. Vodstvo MOST-a otprije se s njim družilo; zabilježeno je da Petrovu - dok je bio gradonačelnik Metkovića - nije bilo teško potegnuti sve do Šibenika kako bi došao na degustacije slastica Pekare Matkol. Pekare koja je bila upravo u Koloperovu vlasništvu.

GRMOJA - VELIKI PRIJATELJ & PARTNER S MASOVNIM UBOJICOM! SAD JE SVE JASNO!

Tako bi, otprilike, glasio naslov na FB-u Nikole Grmoje da on na samog sebe primjenjuje „kriterije“ kojima podvrgava druge.

Grmuljator, onako sitno zločest i „kreativan“, skinuo je s portala fotografiju na kojoj su se članovi HDZ-a, među njima mnogima i Škugor, 2017. uslikali s predsjednikom Hrvatskom sabora i ondašnjim glavnim tajnikom HDZ-a Gordanom Jandrokovićem na nekom stranačkom druženju na zagrebačkom Maksimiru.

Uobičajena situacija, članovi svih stranaka na svim događajima zamole uzvanika za brzinsku fotografiju. Znači li to da je svatko s kim su se Jandroković ili predsjednik Andrej Plenković nakratko slikali njima bliska osoba i „suradnik s kojim kreiraju državnu politiku“?

Privatno druženje s ubojicom

I Grmuljator se kao političar zasigurno uslikao, na njihovu zamolbu, sa stotinama osoba koje ne poznaje ili jedva poznaje. No u svojoj poznatoj licemjernoj maniri ovu Jandrokovićevu fotku nastoji predstaviti kao nekakav „dokaz“ u Aferi Ina.

Stoga i mi prilažemo „dokaz“ - fotografiju Grmoje s 4-erostrukim ubojicom iz Šibenika Brankom Koloperom. Slika nije nastala, poput one Jandrokovićeve, na nekom masovnijem događaju, nego je Grmoja ciljano, radi privatnog druženja, posjetio Kolopera u njegovoj caffe slastičarnici na šibenskim Vidicima.

Vodstvo MOST-a, naime, otprije je poznavalo Kolopera; čini se da su i surađivali, jer je zabilježeno da Boži Petrovu - dok je bio gradonačelnik Metkovića - nije bilo teško potegnuti sve do Šibenika kako bi došao na degustacije slastica Pekare Matkol. Pekare koja je bila upravo u Koloperovu vlasništvu.

„Svi su oni dio iste klike!“

Naravno, Grmojin frendovski posjet (budućem) 4-erostrukom ubojici nije „dokaz“ da je vodstvo MOST-a imalo ikakve veze sa zločinom koji je 2021. potresao našu zemlju. Ni to što je Koloper bio u bližim odnosima s njima nije nikakav „dokaz“. No citirajmo Grmuljatora:

Sad je jasno! Svi su oni dio iste klike!

PS. Grmuljator je onako sitno zločesto, radi većeg efekta, krivotvorio, izrezao svoj „dokaz“: na „spornoj“ fotki Jandroković se uslikao s čak 5-ero članica i članova HDZ-a. I mi smo izrezali fotku vodstva MOST-a s Koloperom, ali iz posve drugog razloga: na druženje u slastičarnicu bili su doveli i djecu.

Nije lako biti Grmoja, biti toliko frustriran pa se svako jutro buditi s jedinom mišlju o novoj laži kojom će pokušati nauditi HDZ-u!

A A A