Vijesti
5. 1. 2023.

Sućut predsjednika Andreja Plenkovića u povodu smrti Milana Kolića

Poštovana obitelji Kolić, s iskrenim žaljenjem primio sam vijest o smrti cijenjenog gospodina Milana, bivšeg gradonačelnika Gospića i župana Ličko-senjske županije. Predanim radom dao je neizmjerni doprinos napretku i boljitku svoje sredine. Molim Vas da u ime Hrvatske demokratske zajednice i u moje osobno ime primite izraze iskrene sućuti i osobitog poštovanja.

Četiri mandata na čelu Gospića

Nakon duge i teške bolesti u 59. godini napustio nas je Milan Kolić, bivši gradonačelnik Gospića (u čak četiri mandata) i ličko-senjski župan te višestruko odlikovani hrvatski branitelj i dragovoljac Domovinskog rata - pripadnik MUP-a RH od samog početka velikosrpske agresije i potom 9. gardijske brigade "Vukovi".

Izražavamo iskrenu sućut ožalošćenoj obitelji, rodbini, suborcima i prijateljima.

Počivao u miru i bila mu laka hrvatska zemlja!

PETRY: Ostat će nam u neizbrisivom i trajnom sjećanju

Izraze sućuti obitelji Kolić uputio je i ličko-senjski župan Ernest Petry, član Predsjedništva HDZ-a:

- Svi osjećamo veliku tugu jer smo izgubili dobrog prijatelja, oca troje djece, koji je kroz obranu Domovine i dugogodišnje političko djelovanje ostavio duboki trag u svojoj sredini. Kao jedan od utemeljitelja HDZ-a, koji se još u veljači 1990. uključio u stvaranje samostalne Hrvatske, ostat će nam u neizbrisivom i trajnom sjećanju.

Gospodin Milan Kolić nesebično se davao za boljitak građana Grada Gospića i Ličko-senjske županije - također je istaknuo Petry.

A A A