Vijesti
31. 1. 2023.

Nikola Grmoja, prijatelj masovnog ubojice, u dogovoru s Peđom Grbinom nasrće čak i na EPPO jer ne ispunjava njihove naredbe!

Hoće li sijamski blizanci Grmoja/Grbin, poput svog šefa Milanovića, optužiti EU tužiteljicu za "fašizam" zato što je razotkrila korupciju među europskim socijaldemokratima? Hoće li tvrditi da je i ona “pod šapom HDZ-a” jer ne hapsi bez ikakvog dokaza, pa čak ni indicija, ljude za koje su oni odredili da trebaju biti uhapšeni. SDP/MOST (jedna duša, a dva tijela) nastavlja se sramotiti jer očito više ni sam ne vjeruje kako bi mogao na bilo koji demokratski način pobijediti. Preostaje im samo pokušati s partijskim revolucionarnim pravom. Oni bi u skladu sa svojim dnevnim politikantskim interesima i hapsili i isljeđivali i tužili i presuđivali.

Grmoja se u Šibeniku isjeđavao i naslikavao kod četverostrukog ubojice Branka Kolopera, u njegovu je slastičarnicu Petrov dovodio i djecu da se časte kolačima.

Zar to znači da su njih dvojica, po istoj "logici" koju Grmoja uvijek primjenjuje na HDZ, sudjelovala u planiranju i pripremanju toga masovnog zločina? Možda ga čak i naredila?

Nije lako biti Grmoja, biti toliko frustriran pa se svako jutro buditi s jedinom mišlju o novoj laži kojom će pokušati nauditi HDZ-u!

Tako bi govorio isljednik Grmoja

„Zašto u slučaju Koloper DORH nije ispitao vodstvo HDZ-a?! Koji se to interesi kriju u pozadini?! Strašni zločin nije se mogao dogoditi bez Plenkovićeva znanja! On je morao znati za nj! Tražimo da nam glavna državna odvjetnica položi račune u Hrvatskome saboru!“

Eto, tako bi Grmoja otprilike reagirao da se na slici koju gledate nalaze npr. Plenković ili Katičić, a ne on i Petrov.

O todorićevskoj oporbi & otužnom Grmuljatoru

Na dnevnoj bazi usklađuju narative

Postavimo još jedno pitanje na tragu Grmojine "logike": Jesu li svi članovi SDP-a nepošteni zato što je Grbin godinama potkradao proračun uzimajući naknade za odvojeni život dok je s obitelji stanovao i stanuje u Zagrebu?

Grmoja to pitanje o SDP-ovcima, naravno, neće nikada postaviti. Iz jednostavnog razloga jer on i Grbin (SDP i MOST) već duže vrijeme međusobno koordiniraju sve svoje politikantske akcije i na dnevnoj bazi usklađuju narative. Tako i sada očajnički pokušavaju pripisati hrvatskom premijeru odgovornost za tuđu korespondenciju i tuđe radnje. Za koje, usput rečeno, optužnica još nije ni potvrđena, a kamoli da postoji pravomoćna presuda.

Ne morate se držati zakona kao pijan plota!

Da udruženi SDP i MOST, mimo svih načela pravne države, vrše flagrantni pritisak na pravosudna tijela u Hrvatskoj, to je već notorno. Oni bi u skladu sa svojim dnevno politikantskim interesima i hapsili i isljeđivali i tužili i presuđivali - kao nekoć u "stara, dobra vremena” partijskoga revolucionarnog prava.

Sada su, međutim, sijamski blizanci Grmoja/Grbin otišli korak dalje. Nije im dovoljno određivati što bi policija ili DORH trebali činiti, nego im se na udaru našao i Ured europskog javnog tužitelja (EPPO). Jer ne ispunjava ono što su zamislili, jer ne hapsi bez ikakvog dokaza, pa čak ni indicija, ljude za koje su oni odredili da trebaju biti uhapšeni. A to su svi oni koji su na putu ostvarenja njihovih vlastodržačkih ambicija.

Da Milanović, Grbin & Grmoja žele zapovijedati DORH-om, to znamo. No sad bi htjeli naređivati i europskom tužiteljstvu!

Što ćemo još čuti ostaje za vidjeti...

Što je iduće? Hoće li tvrditi da je EU tužiteljica “pod šapom HDZ-a”? Hoće li tražiti njezinu smjenu? Optužiti je, poput svog šefa Milanovića, za „fašizam“ zato što je razotkrila korupciju među europskim socijaldemokratima?

SDP/MOST (jedna duša, a dva tijela) nastavlja se sramotiti jer očito više ni sam ne vjeruje kako bi mogao na bilo koji demokratski način pobijediti. Preostaje im samo pokušati s revolucionarnim pravom.

CROBAROMETAR: HDZ s 30.0% u suverenom i kontinuiranom vodstvu - gotovo smo triput jači od posrnulog SDP-a!

A A A