Vijesti
2. 2. 2023.

Milanović je odavno sam sebi „uzeo dušu“, a kao premijer svakodnevno je „otimao državu“

Na stotine je Karijesovih slučajeva, primjera uhljebljivanja SDP-ovih kadrova dok je bio predsjednik Vlade RH. I na Pantovčaku je ponovno sebi „uzeo dušu“: godinu dana držao je državu u talačkoj krizi tvrdeći da je Burčul nezakonito umirovljen. Sudski se utvrdilo da je - lagao. Zboreći o „otmici države“, zacijelo je mislio i na Grbina, koji ne može oprostiti HDZ-u to što više ne potkrada građane uzimajući naknade za odvojeni život dok živi s obitelji. Od likova koji podržavaju rusku agresiju, a Ukrajincima žele „uzeti dušu“ pozivajući ih na predaju, ništa se drugo i ne može očekivati nego kontinuitet laži.

„Otmica države & uzimanje duše“.

Screen 1

Milanović je zacijelo mislio na sebe, posrnulog Peđu Grbina i SDP.

Screen 2

Dovoljno je zasad izvući samo ovu novinsku naslovnicu iz premijerskog mu mandata: njegov je bratić poslije pune 23 godine JNA mirovine postao šef tehničkih poslova u Nacionalnom parku Krka.

Na stotine je takvih Karijesovih slučajeva kada je, kao predsjednik Vlade RH, sam sebi „uzimao dušu“, na stotine dokumentiranih primjera uhljebljivanja SDP-ovih kadrova.

Screen 3

Zacijelo je Milanović mislio i na „aferu Burčul“. Godinu dana držao je hrvatsku državu u talačkoj krizi tvrdeći da je njegov miljenik protuzakonito umirovljen.

I nakon što se sudski utvrdilo da je bezočno lagao i tako sebi ponovno „uzeo dušu“, međutim, Karijes i dalje pokušava euroatlantsku Hrvatsku preusmjeriti u „ruski svet“.

Screen 4

Zacijelo je Milanović mislio i na svog potrčka na čelu partije, koji ne može oprostiti HDZ-u to što više ne potkrada hrvatske građane uzimajući naknade za odvojeni život dok s obitelji stanuje u Zagrebu.

Nema kod Grbina više one tadašnje samozadovoljne i vesele „duše“, a zasigurno je ogorčen i zato što nitko više iz Hrvatske neće ići “studirati” u Kragujevac…

PUTINOVI PROVOKATORI

Od likova koji podržavaju Putina i rusku agresiju, a Ukrajincima žele „uzeti dušu“ te ih pozivaju na predaju, ništa se drugo i ne može očekivati nego kontinuitet laži i manipulacija.

A A A