Vijesti
3. 3. 2023.

Koja blamaža udružene oporbe!

Koji fijasko Penave, Benčić & Grbina! Čak 18 oporbenih zastupnika otkazalo im je poslušnost, odbilo sudjelovati u politikantskom igrokazu o „opozivu“ premijera Andreja Plenkovića. Hoće li nominalni šef Domovinskog zastoja podnijeti ostavku nakon što je, neuspješno paktirajući s regresivnom ljevicom, ovako osramotio i sebe i svoju stranku? Katičić: Kada već nema nikakav sadržaj - osim ako 'sadržajem' ne nazivamo frustriranost zbog premoćnog rejtinga HDZ-a i postignuća naše Vlade - samoblamiranje je oporbi jedini način da privuče bar malo pažnje.

Naša Vlada RH nastavlja raditi posao za koji je dobila povjerenje hrvatskih građana - ključna je to poruka nakon debakla koji je sama sebi u Hrvatskom saboru priredila trojka Ivan Penava, Sandra Benčić & Peđa Grbin.

Penavi više ne smetaju ni ćirilica ni Lex Perković! Hoće li podnijeti ostavku nakon blamaže koju je sam sebi priredio?

Za razliku od ove katastrofalne, nikad gore oporbe, parlamentarna većina - predvođena HDZ-om - iznova je iskazala ozbiljnost, odgovornost i čvrstoću.

23. uzastopni oporbeni debakl

Glasovanje na Markovu trgu, u kojem je udružena oporba svih boja i zastava uspjela skupiti samo 56 ruku za - službenim nazivom - pokretanje pitanja povjerenja predsjedniku Vlade RH, među prvima je komentirao glavni tajnik HDZ-a i saborski zastupnik Krunoslav Katičić:

- Krahirala je, posve očekivano, i 23. „inicijativa“ ove bezidejne oporbe. Ni najmanje nemojte sumnjati, međutim, da i dalje neće raznoraznim interpelacijama ili unaprijed propalim zahtjevima za opoziv demonstrirati vlastitu nemoć i jalovost.

Mazohizam im jedina nada

Katičić je zaključio:

- Kada oporba već nema nikakav sadržaj - osim ako „sadržajem“ ne nazivamo frustriranost zbog premoćnog rejtinga HDZ-a i postignuća naše Vlade - samoblamiranje joj je jedini način da privuče bar malo pažnje.

Što jest, jest, oporbi ne ide. Udruženi Penava, Grbin & Benčić „na aparatima“

SANDRI BENČIĆ PLANINC POTONULE LAĐE

Šefica možemoističkih neoboljševika danas nije mogla suspregnuti bijes i gorčinu. I to ne samo zato jer joj je neslavno završilo udruživanje s Penavom u Hrvatskom saboru. Njezinoj čudnovatoj družini krenulo je sve nizbrdo.

Zagrepčani s indignacijom odbacuju revizionističke prijedloge o preimenovanju ulica po komunističkim moćnicama, a nedoraslim se aktivistima iz NE Možemo strmoglavljuje rejting nakon ničim opravdanog i nezakonitog poskupljenja vode u Zagrebu .

I još Tomašević mora tražiti pomoć od možda i nesposobnijeg od sebe - od fejkera Puljka!

A A A