Vijesti
3. 3. 2023.

Za Zagreb nema nikakve nade s Tomaševićem, retrogradnom Benčić, njihovim nedoraslim aktivistima & Milkom Planinc!

(VIDEO & PHOTO) 33. rođendan HDZ-a u Dubravi. Andrej Plenković: Zamislite da u pandemiji nismo isplatili plaće za 800.000 radnika, a lani subvencionirali cijene energenata? Da smo na zahtjev SDP-a odustali od LNG terminala? Da smo opravdavali Putina, a vrijeđali SAD, EU, NATO i međunarodne predstavnike u BiH? Gdje bi Hrvatska bila? Bila bi ondje gdje je vidi ova rušilačka, očajna oporba! Mislav Herman: Znam koliko ih to muči, pa ću glasno ponoviti: u Zagrebu je propao ljevičarski eksperiment „NE Možemo“! Nošeni postignućima naše Vlade, ne skrivamo svoju ambiciju, a to je preuzeti odgovornost za upravljanje našim gradom i izvući ga iz agonije zvane Tomašević!

Ponos, postignuća i pobjednički duh!

Na lokalnim izborima 2025. godine, na 30. obljetnicu Oluje, krećemo zajedno u političku oluju, oluju koja će otpuhati nesposobnu, diletantsku i retrogradnu Tomaševićevu vlast! - uglas su poručili naši članovi na obilježavanju 33. obljetnice osnutka HDZ-a u Dubravi, ponajvećem zagrebačkom kvartu koji je danas administrativno podijeljen na dvije gradske četvrti (Gornja i Donja Dubrava).

Nesposobni aktivisti & neoboljševički revizionisti

Znam koliko ih to muči, pa ću glasno ponoviti: oporba je na koljenima u Hrvatskoj, a u Zagrebu je propao eksperiment NE Možemo! - istaknuo je prvi čovjek zagrebačkog HDZ-a dr. sc. Mislav Herman na početku skupa:

- I to vam poručujem iz Dubrave, iz koje je dr. Franjo Tuđman krenuo u pobjedu na prvim demokratskim izborima 1990. te se upisao se u povijest Nošeni postignućima naše Vlade, ne skrivamo svoju ambiciju, a to je preuzeti odgovornost za upravljanje našim voljenim gradom, izvući ga iz agonije zvane Tomašević!

Za Zagreb nema nikakve nade dok njime vladaju ti nesposobni, nedorasli aktivisti i, pokazalo se, neoboljševički revizionisti! - zaključio je Herman.

Nacionalno vodstvo na terenu s članstvom

Na prelijepoj proslavi 33. rođendana u Dubravi govorili su, među ostalima, i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Vlade RH general Tomo Medved te predsjednik naše stranke i naše Vlade Andrej Plenković.

Donosimo ključne poruke iz njihovih obraćanja.

PLENKOVIĆ: Hrvatska će ostati ondje gdje i pripada - u srcu razvijenog i demokratskog Zapada!

Zamislite što bi bilo da prošle godine nismo subvencionirali cijene struje, plina i goriva, da nismo ograničili cijene devet ključnih prehrambenih proizvoda? Zamislite što bi bilo da u pandemiji država nije isplatila plaće za 800.000 radnika u privatnom sektoru, zaštitila egzistenciju njihovih obitelji?

SDP protiv LNG terminala & Pelješkog mosta

Zamislite što bi bilo da smo se dali pokolebati i odustali od LNG terminala? Zamislite da smo, poput SDP-a, tvrdili da su koridori kroz BiH i pontoni bolje rješenje od Pelješkog mosta?

Zamislite da smo odbili pomoći Ukrajini iznevjerili svoje partnere i saveznike? Zamislite da smo opravdavali Putina, a vrijeđali SAD, Europsku uniju, NATO i međunarodne predstavnike u BiH?

Zamislite da nismo osigurali gospodarski rast od 6.3%, da nismo lani organizirali sjajnu turističku sezonu?

Hrvatsko gospodarstvo poraslo je i u 3. kvartalu 2022. - za 4,0%! Podaci za cijelu 2022. još su bolji: BDP nam je skočio za 6,3%!

Oporba bi htjela Hrvatsku u "ruskom svetu"

Gdje bi Hrvatska tada bila? Bila bi ondje gdje je vidi ova zlonamjerna, rušilačka, očajna oporba! No na njihovu žalost, mi ćemo - zajedno i odvažno, ponosni na vlastita postignuća - na izborima za godinu i pol dobiti povjerenje i za 3. uzastopni, povijesni mandat!

A Hrvatska će ostati ondje gdje i pripada, među samo 15 država na svijetu koje su istodobno članice EU-a, NATO-a, europodručja i Schengena, u samom srcu razvijenog i demokratskog Zapada!

CROBAROMETAR: HDZ i dalje uvjerljivo, premoćno prvi. Nastavlja se Grbinova agonija!

JANDROKOVIĆ: Oporba nam ne može oprostiti uspjehe!

I ovaj skup pokazuje koliko je HDZ snažan - daleko, daleko snažniji nego što bi to naši politički konkurenti htjeli! Pokazuje i da smo jedina ozbiljna i odgovorna stranka, jedina stranka koja je mogla ostvariti strateške ciljeve ulaska u Schengen i eurozonu, izgradnje Pelješkog mosta i LNG terminala, ali i jedina stranka koja je u ovim globalnim krizama mogla očuvati radna mjesta i zaštititi standard naših građana, a istodobno osigurati rast BDP-a - po kojem smo u samome europskom vrhu!

I to je ono što muči oporbu, što nam ne može "oprostiti". Zato joj ne preostaje ništa drugo nego i dalje lagati, podmetati, rušiti. No neće im proći - HDZ će ponovno pobijediti!

Što jest, jest, oporbi ne ide. Udruženi Penava, Grbin & Benčić "na aparatima"

MEDVED: Ondje smo gdje nas je vidio i želio dr. Tuđman!

Nikada se nemojmo umoriti u ponavljanju povijesne istine - Hrvatska se u pravednome Domovinskom ratu obranila od velikosrpskog agresora i oslobodila svoja okupirana područja. Žrtva i hrabrost naših branitelja, predvođenih dr. Franjom Tuđmanom, temelj je suvremene Hrvatske.

Naša je zemlja danas upravo ondje gdje ju je vidio i želio Tuđman - u samoj jezgri Europe i razvijenih zapadnih demokracija. Ondje će i - ostati!

A A A