Vijesti
14. 11. 2023.

Nakon što dožive i 3. poraz zaredom, mnogi će iz oporbe završiti u političkoj mirovini!

34. rođendan HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije. Andrej Plenković: Sigurnost i stabilnost - ključne su to poruke! Ponosni na svoja postignuća, idemo po novu pobjedu, po 3. uzastopni mandat! Nakon što obnovimo povjerenje hrvatskog naroda, nastavit ćemo provoditi Program „Sigurna Hrvatska“. I dalje ćemo povećavati plaće, zaposlenost i mirovine, učvršćivati međunarodni položaj i kreditni rejting RH, jačati gospodarski rast i HV, izdavati narodne obveznice i trezorske zapise, graditi brze ceste, autoceste, veteranske centre... Hrvati vide tko je tko, vide tko ostvaruje strateške ciljeve i donosi napredak, a tko samo crnilo i opstrukcije!

Nakon Daruvara i otvorenja najvećeg Veteranskog centra u Hrvatskoj …

Nakon Šibenika, Sinja i Petrinje, u Daruvaru otvoren 4. veteranski centar - najveći u Hrvatskoj! A izgradit ćemo ih još najmanje 4!

… predsjednik HDZ-a i Vlade RH uputio se u Bjelovar na obilježavanje 34. obljetnice osnutka naše stranke u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Čestitamo svim članicama i članovima te simpatizerkama i simpatizerima HDZ-a, prvom čovjeku stranke u BBŽ-u Miri Totgergeliju i županu Marku Marušiću!

Donosimo ključne poruke iz obraćanja Andreja Plenkovića:

Ponos. Postignuća. Pobjeda

Sigurnost i stabilnost - dvije su to ključne poruke iz dva naša dosadašnja mandata u Banskim dvorima! Ponosni na svoja postignuća, zajedno idemo po novu pobjedu, po 3. uzastopni, povijesni mandat!

Nakon što obnovimo povjerenje hrvatskog naroda, nastavit ćemo provoditi svoj Program „Sigurna Hrvatska“, nastaviti voditi ozbiljnu i odgovorno politiku.

Državni proračun za 2024. ambiciozan je & socijalno osjetljiv. S njim ćemo ostvariti sve ključne ciljeve - prepoznajemo potrebe građana i nacionalne ekonomije!

I dalje ćemo povećavati plaće, zaposlenost i mirovine, podizati kreditni rejting, osnaživati gospodarski rast i državne institucije, štititi hrvatske radnike, obitelji i nacionalnu ekonomiju, razvijati zemlju, izdavati narodne obveznice i trezorske zapise kako bi naši sugrađani mogli oplemeniti svoju štednju…

Moderni suverenizam

Vodeći se načelom modernog suverenizma, također ćemo nastaviti proširivati LNG terminal kako bi Hrvatska prerasla u europsko energetsko čvorište, učvršćivati međunarodni položaj Lijepe Naše kao članice EU-a i NATO-a.

Hrvatska je spremna, u sinergiji s europskim partnerima, dati svoj doprinos izgradnji Jadransko-jonskog plinovoda

Koristit ćemo i dalje sve prednosti članstva u EU-u i NATO-u, ali i čuvati vrijednosti pravednoga Domovinskog rata, jačati i modernizirati pobjedničku Hrvatsku vojsku, štititi granicu od ilegalnih migracija, graditi veteranske centre, plinovode, autoceste, brze ceste!

Nikad veća ulaganja (i) u BBŽ

HDZ rješava probleme i vodi računa o ravnomjernom regionalnom razvoju. Ulažemo u sve krajeve Hrvatske, neovisno tko je u njima na vlasti, više nego ijedna Vlada do sada. Stoga smo, poslije 20 godina, i dobili bjelovarsko-bilogorskog župana!

Ulaganjima u bjelovarsku bolnicu, podrškom izgradnji brze ceste, danas otvorenim Veteranskim centrom u Daruvaru i nizom drugih projekata potvrđujemo svoju privrženost razvoju BBŽ-a!

Nova bolnica, Veteranski centar, brza cesta, podzemno skladište plina & europski novac za urbani razvoj!

Na parlamentarnim će izborima HDZ biti u 35. godini postojanja, to je otprilike dob u kojoj je naš Marko Marušić postao župan. Pobjedu očekujemo i dogodine!

Najbolje za Hrvatsku!

HDZ je usidren na desnom centru, ondje gdje ga je vidio i naš utemeljitelj dr. Franjo Tuđman!

S čvrstim osloncem u Tuđmanovoj baštini te domoljubnim i narodnjačko-demokršćanskim vrijednostima, istodobno smo okrenuti budućnosti i svladavanju suvremenih izazova! Što je i najbolje za Hrvatsku!

Agresivni & lažljivi, destruktivni & gubitnički ogorčeni

A jalova, jalna, rušilačka oporba? Mnogi od njih, nakon što na nadolazećim parlamentarnim izborima dožive i 3. poraz zaredom, završit će u političkoj mirovini!

Zato i jesu toliko agresivni i lažljivi, toliko destruktivni i gubitnički ogorčeni. To je, međutim, njihov problem. Jer Hrvati vide tko je tko, vide tko ostvaruje strateške ciljeve te donosi napredak i sigurnost, a tko samo crnilo, opstrukcije i podmetanja!

Dok Benčić i Puljak lup(et)aju, svi važniji projekti u Zagrebu i Splitu realiziraju se isključivo zahvaljujući našoj Vladi!

A A A