Vijesti
26. 1. 2024.

Crobarometar: HDZ u novoj godini nastavlja rasti - rejting nam je skočio za 0,9%! Povećali smo prednost nad regresivnom ljevicom!

Hrvatski građani očito prepoznaju postignuća naše Vlade RH - od kontinuiranog rasta primanja, BDP-a i zaposlenosti do energetske sigurnosti i neradne nedjelje! NE Možemo i DP padaju, ali politički korumpirani MOST - tone! Prema istraživanju Nove TV, mališani su apsolutni gubitnici mjeseca s posrnućem od minus 0,9%! Tako to biva kada ti je jedini zadatak pokušati dovesti Grbina i Benčić na vlast. Čak su i proturazvojni možemosi, premda im se sve raspada u Gradu Zagrebu, pretekli Grmojine provokatore. Fejker Puljak i njegov tzv. Centar duboko su ispod postotnog boda. Ispod 1%. 

HDZ je i dalje uvjerljivo na prvom mjestu s podrškom 29,1% ispitanika - morao je konstatirati novinar Nove TV Hrvoje Krešić predstavljajući u Dnevniku rezultate istraživanja Crobarometar za siječanj.

Hrvatska raste!

Štoviše, potpora našoj stranci porasla je za gotovo postotni bod u odnosu na prethodni mjesec (prosinac 2023.).

HDZ u izbornu godinu ušao sa znatnim rastom rejtinga - povećavamo prednost pred proturazvojnim možemosima & „dostojanstvenim“ SDP-om!

Kako smo već jednom konstatirali, i to nakon istraživanja CRO Demoskop na konkurentskom RTL-u - HDZ je u novu godinu ušao s rastom rejtinga, a Hrvati s rastom plaća.

U novu godinu HDZ je ušao s rastom rejtinga, a Hrvati s većim plaćama!

Neodlučni jači od SDP-a

Daleko, daleko iza nas je SDP - s 13,5% podrške. Ili 15,6% manje od HDZ-a.

„Progresivci“ otkrili pravo lice: prešućuju i govor mržnje Dalije Orešković i seksistički nasrtaj SDP-ova gradonačelnika Makarske!

S takvim otužnim rejtingom partija nije čak ni druga „politička snaga“ u zemlji. Od nje su jači neodlučni birači - njih je 18,6%.

Posrnuće MOST-ovih mališana

Za počasno 4. mjesto (ako računamo neodlučne) na listi popularnosti bore se DP (7,6%), NE Možemo (6,7%) i MOST (6,6%).

I Penavin pokret i Tomaševićeva čudnovata družine pali su u siječnju, no Grmojini tragikomični provokatori - tonu!

Staljinist Grmoja svima prijeti zatvorom - osim SDP-ovcima. Za njega presumpcija nevinosti vrijedi samo kada je partija u pitanju!

Apsolutni su gubitnici mjeseca s minusom od impresivnih 0,9%. Ali, ne brinite, od Grmoje ništa bolji Raspudić ili Troskot već danas će „najavljivati“ da MOST „samo što nije pobijedio“.

Slom stranaka ideološkog moratorija

Zacijelo ste i sami izračunali, no vrijedi napomenuti da je HDZ sam jači od zbroja stranaka koalicije ideološkog moratorija (SDP, NE Možemo i MOST).

29,1% : 26,8%!

Grbin se sveo na političkog patuljka, korumpirani MOST otvoreno se nudi SDP-u, a možemosi su oličenje nesposobnosti & prevare birača!

Puljak - ambiciozan, a tužan

I to je to. Nijedna druga stranka nije ni blizu izbornog praga. Nijedna nije ni na 3%.

Među njima je svakako najtužniji hiperambiciozni Puljak. Njegov tzv. Centar - koji u zadnje vrijeme moljaka SDP i možemose za koaliciju - nema ni 1%.

Dok Vlada snažnim mjerama štiti životni standard & podiže plaće, Puljak sugrađanima otima neradnu nedjelju, nabija poreze & poskupljuje komunalna davanja!

NAPOMENA:

Istraživanje za Crobarometar provedeno između 1. i 20. siječnja na uzorku od 995 punoljetnih građana iz cijele Hrvatske. Maksimalna pogreška uzorka iznosi +/- 3,3 posto, a za rejtinge stranaka +/- 3,6 posto.

A A A