Vijesti
31. 1. 2024.

Narod je rekao NE rigidnoj ljevici! Na prosvjedu HND-a više ljevičarskih političara nego novinara! Ostale građane da i ne spominjemo…

Neslavno je završio i zagrebački i splitski “prosvjed” protiv zakona kojim se neovlašteno curenje (dez)informacija usklađuje s europskom demokratskom i pravnom praksom. Krunoslav Katičić: Više su puta pozivali na “prosvjed” nego što mu se pridružilo ljudi. I onda će se Grbin čuditi što SDP tavori, Benčić što možemosima tone rejting, a Puljku što tzv. Centar ne prelazi 1%. Jure Brkan: Koji licemjeri! Ako se radi o ljevici, onda HND-u i GONG-u ne smetaju nasilnici koji seksistički vrijeđaju novinarke i prijete im ispijanjem krvi!

HND i GONG tjednima su pozivali građane, uz zdušnu potporu ljevičarskih portala, da potpišu peticiju protiv izmjena Kaznenog zakona. Unatoč golemim naporima, uspjeli su prikupiti jedva 2.000 potpisa, i to, još poraznije po njih, za on-line peticiju.

Vrlo malo novinara, a još manje ostalih građana

Paraplatformski HND i parapartijski GONG, međutim, odlučili su si prirediti još jedan debakl. Njihov „prosvjed“ - premda su mjesec dana pozivali na njega - ignorirala je golema većina novinara. Ostali građani njihovo su okupljanje - prezreli!

O Grupaciji „Lex Perković“: Milanović & njegove pristaše s rigidne ljevice žele vladati pravosuđem!

Kako je nedavno konstatirao predsjednik Andrej Plenković, „u svim tim silnim napadima na novi Kazneni zakon nitko još nije demantirao činjenicu da čak 30 europskih zemalja ima kazneno djelo neovlaštenog otkrivanja sadržaja istražne ili dokazne radnje“.

U zagrljaju sa siledžijom Ivoševićem

Osim onoga zagrebačkog, neslavno je završio i splitski “prosvjed”. I na njemu se okupilo više političara regresivne ljevice (SDP, tzv. Centar, NE Možemo) nego novinara. A ono malo njih što je došlo stajalo je rame uz rame te uz smiješak odobravanja s mizoginim delinkventom Ivoševićem - koji inače prijeti da će im se napiti krvi ako ne budu pisali onako kako odgovara njemu i Puljku.

I fejker Puljak, naravno, ukazao se na „prosvjedu“, a nikome od okupljenih nije zasmetao dolazak njegovoga dežurnog siledžije.

„Pravednička“ šutnja o SDP-ovu seksistu

Nitko na skupu, također naravno, nije ni spomenuo brutalni seksistički napad SDP-ova makarskog gradonačelnika Paunovića na novinarku Slobodne Dalmacije, na koju je nasrnuo samo zato jer je objavila istinu - da USKOK češlja gradsku upravu zbog sumnji u niz pronevjera.

„Progresivci“ otkrili pravo lice: prešućuju i govor mržnje Dalije Orešković i seksistički nasrtaj SDP-ova gradonačelnika Makarske!

Donosimo reakcije glavnog tajnika HDZ-a Krunoslava Katičića i našega saborskog zastupnika (i predsjednika makarskog HDZ-a) Jure Brkana.

KATIČIĆ: Uzalud im ostrašćeni pozivi - Hrvati ih ignorirali

Narod je rekao NE rigidnoj ljevici. Unatoč svakodnevnim i ostrašćenim pozivima, na “prosvjedu” HND-a i GONG-a protiv zakona kojim se neovlašteno curenje (dez)informacija u istražnim postupcima usklađuje s europskom demokratskom i pravnom praksom okupilo se više ljevičarskih zastupnika nego hrvatskihgrađana.

Više su puta pozivali na “prosvjed” nego što mu se pridružilo ljudi. I onda će se Grbin i Ahmetović i dalje čuditi što njihova partija tavori, Benčić i Kekin što njihovoj platformi tone rejting, a OPG-u Puljak što po anketama tzv. Centar ne prelazi 1%.

BRKAN: HND nije ni spomenuo Grbinova prostaka!

HND poziva na prosvjede za „slobodu“, ali se nije udostojao nijednog trenutka osuditi prostačkog Paunovića - iako on sprječava novinare da rade svoj posao. Ne mogu drugo zaključiti nego da ostavljaju svoje koleg(ic)e na cjedilu iz politikantskih interesa, zato što se radi o SDP-ovu dužnosniku i pouzdaniku Peđe Grbina.

Više na:

BIVŠI GRADONAČELNIK MAKARSKE KOMENTIRAO NOVINARSKI PROSVJED: "HND očigledno ne želi reagirati..."

A A A