Vijesti
7. 2. 2024.

Fijasko. Čemer i jad proturazvojnih možemosa. Građani su jasno poručili što misle o njima

PLATFORMA BEZNAĐA. Više je medija prenijelo patetični poziv Sandre Benčić „Pridružite se svi!“ nego što se ukupno ljudi odazvalo u svih 22 sata toga otužnog performansa, tog „prosvjeda“ na Trgu svetog Marka. Moglo bi se reći da su Zagrepčani ne samo ignorirali natražnu platformu NE Možemo, nego je i - izopćili. Na njene pozive na „otpor“ odgovorili su otporom i indignacijom. Tomaševića, Benčić i Kekin bojkotirali su i vlastiti aktivisti, vlastiti vijećnici. U vijećima zagrebačkih gradskih četvrti ima ih čak 132, a da one po mjesnim odborima i ne spominjemo.

Na vrhuncu „prosvjeda“ u utorak navečer, kada je na Markov trg stigao Tomašević sa zamjenicima, i portal Index je u trenutku neopreznosti priznao da se okupilo „50-ak možemovaca“. Skupa s novinarima, snimateljima, Dalijom Orešković, slučajnim prolaznicima i nimalo slučajnim GONG-om.

A u srijedu ujutro, neposredno prije glasovanja o Ivanu Turudiću u Hrvatskom saboru, stanje je po rigidnu ljevičarsku platformu NE Možemo, po tu platformu beznađa, bilo još gore.

Povijesni krah zagrebačke vlasti

„Ovo će biti zapisano u povijest!“ - pokušavali su se tješiti možemosi.

U pravu su, međutim, što se tiče povijesti. Nikada se još nije dogodilo da sugrađani lupe takvu pljusku onima koji su na vlasti u Gradu Zagrebu.

Tone im popularnost

Zagrepčani su shvatili da su NE Možemo i njihovi junior partneri iz SDP-a najobičnija prevara. Teško možeš očekivati podršku onih kojima si nabio harač, najveći porez na plaće u cijeloj Hrvatskoj.

Možda bi se gđa Benčić mogla napokon zapitati u čemu to griješi, zašto njenoj političkoj opciji iz mjeseca u mjesec tone popularnost, i to prema svim istraživanjima.

Dok naša Vlada podiže plaće & izdvaja golema sredstva za zaštitu standarda Zagrepčana, „sposobni“ možemosi im nabijaju harač!

HOĆE LI SE VEZATI LANCIMA I NA JAKUŠEVCU?

Hoće li Sandra Benčić pozvati građane da idući put dođu na Markov podržati najveći porez na dohodak u zemlji - koji su njezini proturazvojni možemosi nametnuli Zagrepčanima kako bi krpali vlastitu nesposobnost?

Predlažemo gospođi da se tada slobodno opet veže lancima, kao što je to činila kad je prosvjedovala nakon potresa, dok se u to vrijeme premijer Andrej Plenković borio i izborio za golema EU sredstva za obnovu. S lancima i valjanjem po podu igrokaz bi joj bio još efektniji!

Grupacija „Lex Perković“

Molimo je pak da napokon pošalje Europskoj komisiji onu najavljenu prijavu protiv Vlade RH i HDZ-a zbog izbora Turudića za glavnoga državnog odvjetnika, ali i da još jednom napadne hrvatsku policiju za “nasilje nad ilegalnim migrantima”. I neka svečano proglasi zabranu rada i javnog djelovanja svima koji su bili protiv Lex Perković, a ZA izručenje udbaških zločinaca!

KAKO TO? 8 pitanja na koja Zoran „Lex Perković“ Milanović i njegovi mališani nemaju odgovor

I pitanje za kraj: hoće li se vezati lancima i na Jakuševcu?

Za Jakuševec je odgovornost na Gradu Zagrebu, na Tomaševiću, nesposobnim možemosima & njihovim junior partnerima iz SDP-a!

A A A