Vijesti
9. 2. 2024.

Hrvatska po komesarki Ahmetović & SDP-u: Zemlja u kojoj bi partija po kratkom postupku presuđivala neistomišljenicima!

Zadnji izljev ideološke mržnje i isključivosti Mirele Ahmetović, koja je u svojoj staljinističkoj maniri ustvrdila da je „pitanje trenutka kada će Andrej Plenković završiti u zatvoru“, ogledni je primjer zašto SDP-ovcima i njihovom idolu Zoranu „Lex Perković“ Milanoviću smetaju neovisno pravosuđe i neovisni glavni državni odvjetnik. U demokraciji i vladavini prava partija ne može naređivati koga će se uhapsiti, a koga osloboditi ili spasiti. Reagirali su na društvenim mrežama naš glavni tajnik Krunoslav Katičić i politički tajnik Ante Sanader.

KATIČIĆ: Hapsili bi jer ne mogu pobijediti na demokratskim izborima

Kad pomisliš da gore ne može… Ne radi se samo o Grmoji. Svjedočimo kako bi i komesarka Ahmetović isljeđivala, hapsila i presuđivala.

Staljinist Grmoja svima prijeti zatvorom - osim SDP-ovcima. Za njega presumpcija nevinosti vrijedi samo kada je partija u pitanju!

Svjesni da nemaju šanse na demokratskim parlamentarnim izborima, bjesomučno pribjegavaju totalitarnim metodama i huškačkoj retorici.

O Grupaciji „Lex Perković“: Milanović & njegove pristaše s rigidne ljevice žele vladati pravosuđem!

SANADER: Partija te tuži - partija ti sudi!

Mirela Ahmetović, koja se davno profilirala kao partijska komesarka, u maniri svojih drugova prethodnika hapsila bi, tužila i sudila. I to sve odjednom.

Po prijekom sudu na red bi očito došli svi neistomišljenici, politički protivnici. Partijska komesarka ne razumije kako su ta vremena davno, davno iza nas.

Zar su stvarno mislili da će nas prestrašiti? Da će nas pokolebati?

Ovisnica o ruskom plinu

Da smo nju slušali, danas ne bi bilo LNG terminala. Danas bismo se smrzavali bez struje i plina. Cijena bi im bila tri puta skuplja, a kupovna moć građana tri puta slabija.

Hrvatska po mjeri partije i njezine komesarke Ahmetović -  zemlja u kojoj se sudi po kratkom postupku, bez dotoka ukapljenog plina, ali sa skupljim gorivom!

A A A