Vijesti
4. 4. 2024.

Google poklopio zlonamjerne aktivističke diletante: Riječ je o našoj tehničkoj pogrešci - koja nema veze s HDZ-om!

Hoće li nam se ispričati možemosi? I ne pokušavši provjeriti o čemu se radi, Ivana Kekin - laka na presudama kao u totalitarna vremena za koja smo mislili da su bivša - sazvala je breaking press kako bi zajapureno nasrnula na HDZ pod lažnom optužbom da nam je oglase plaćala poljska radikalna stranka „Pravo i Pravda“. Bilo bi im bolje da se napokon posvete problemu otpada i prometnom kolapsu u Zagrebu te da ukinu Tomaševićev harač, najviši porez na dohodak u Hrvatskoj, kojim Zagrepčanima otimaju plaće.

U nedostatku bilo kakvih postignuća u Gradu Zagrebu, platforma beznađa NE Možemo ionako cijelu kampanju svodi na otužna populistička podmetanja na račun drugih. A smeta im svatko tko poziva hrvatske građane da prouče izborne programe i sagledaju konkretne rezultate pojedine političke opcije.

Bez Tomaševićeve isprike

Podsjetimo, i Tomašević je prije nekoliko dana brzinom revolucionarnog prijekog suda i sa stisnutom lijevom pesnicom udario na HDZ da „plaća lajkove vijetnamskih botova“.

Kada se pokazalo da se radilo o nečemu posve suprotnom, o kibernetičkom napadu na nas, nije se ispričao. Kao što se neće ispričati ni gđa Ivana Kekin.

Koji „državnici“!

Osim opasnoga autoritarnog duha koji vlada među možemosima, ovi slučajevi pokazuju i dubinu nesposobnosti te stvarni doseg „politika“ tih rigidnih, proturazvojnih ljevičara.

Htjeli bi voditi zemlju, a bave se „botovima“ na našem FB-u! Koji „državnici“!

NAPOMENA: Kekin protiv murala Zvone Bobana

Kekin je svojedobno tražila da se u Novom Zagrebu izbriše mural posvećen Zvoni Bobanu i njegovome hrabrom otporu jugo-miliciji i „delijama“ na slavnoj utakmici između Dinama i Crvene zvezde 13. svibnja 1990. godine. Na tekmi na kojoj je, prema mnogim analitičarima, započela velikosrpska agresija na Hrvatsku.

A A A