Vijesti
8. 4. 2024.

Vrhovni lažljivac ni danas neće otkriti od koga je uzimao novac i za čije je to inozemne interese radio kao privatni “konzultant”

Koji bijedni spin! Baćuška Milanović čini sve kako bi skrenuo pažnju sa svojih laži o najdražem ortaku Željku Runji - za kojeg je bez i najmanjeg skrupula još jučer tvrdio da „nije ni pod kakvim sankcijama“ zbog dubokih veza s ruskim režimom i samim Putinom. Bully je, međutim, i teška kukavica! Već 3 dana nije odgovorio na 2 jednostavna pitanja koja mu je postavio Oleg Butković. Je li trgovanje utjecajem ako predsjednik RH osobno traži od državnih i privatnih banaka da otvore račun njegovom ortaku koji je pod sankcijama? Što je dobio kao protučinidbu za taj angažman?

Kada god je uhvaćen u svjesnoj laži ili kada nema odgovor na predočene činjenice, Milanović po već izlizanoj špranci pokušava novom medijskom agresijom i salvom lažnih optužbi skrenuti pažnju sa sebe.

Prijetnje, uvrede & laži

Tako kršitelju Ustava odjednom više nije „zanimljiv“ ni potpredsjednik Vlade RH Oleg Butković, kojem je još jučer prijetio da će ga kompanjon Runje „proganjati kao vrag grešnu dušu zbog reputacijske štete koju mu je nanio“.

Milanović ponovno mulja i bezočno laže, opet nastoji onako podcjenjivački prevariti hrvatske građane - kao kad je svojedobno, ne trepnuvši, ustvrdio da nikad nije bio član Saveza komunista. Vrhovni lažljivac, naravno, ni danas neće otkriti od koga je uzimao novac i za čije je to interese radio kao privatni “konzultant”.

Otkriće o Milanovićevim tajnim susretima

Umjesto toga, jutros se napadno, u panici zbog otkrića Večernjeg lista o svojim tajnim susretima s ortakom pod sankcijama, dohvatio Banožića i pokušao prilijepiti Vladi RH odgovornost za podizanje optužnice.

Zar bi on stvarno da Vlada podiže optužnice i diktira njihovu dinamiku? Da to nije možda bila praksa u vrijeme dok je Milanović bio premijer?!

Opsluživanje ruskih interesa

Raskrinkani Milanović - koji svima drugima zaziva zatvore - zacijelo će ovih dana naći još neku metu kako bi Hrvati što manje raspravljali o njegovom opsluživanju ruskih interesa.

Sad je valjda svima jasno zašto je Milanović uvukao nesretni SDP u pokušaj fabriciranja izvanrednog stanja u Hrvatskoj!

(Ilustracije: Novi list, Večernji list & 24sata)

Nije lako biti SDP-ovac, organizirati „prosvjede“ protiv tolikih naših uspjeha. Osobito kad kampanju moraju bazirati na primitivizmu & bezakonju!

BJEŽI OD PITANJA KAO ŠTO JE POBJEGAO OD KANDIDATURE

Milanovićevo balkansko divljanje malo koga više impresionira - osim nekoliko najortodoksnijih članova SDP-a. Hrvati se ne boje toga samoproglašenog “frajera”.

Stoga ćemo ponoviti Butkovićeva pitanja od kojih kršitelj Ustava bježi jednako uspaničeno kao što je pobjegao i od kandidature na parlamentarnim izborima: 

  1.  JE LI TRGOVANJE UTJECAJEM AKO PREDSJEDNIK REPUBLIKE, U KONKRETNOM SLUČAJU TI ZORANE MILANOVIĆU, OSOBNO TRAŽI OD DRŽAVNIH I PRIVATNIH BANAKA DA OTVORE RAČUN NJEGOVOM ROĐAKU KOJI JE POD SANKCIJAMA ZBOG POVEZANOSTI S RUSKIM KAPITALOM?
  2. ŠTO SI DOBIO KAO PROTUČINIDBU ZA TAJ ANGAŽMAN?

Hoćemo li ikad dočekati Milanovićev odgovor? Jer kandidaturu nismo!

RIJEKE PRAVDE ZA MEĐUNARODNU IZOLACIJU

Uz rizničara SDP-ove kampanje Dragana Kovačevića, bespravnog graditelja iz Vruje Stipu Latkovića i osuđene za najtežu korupciju Marinu Lovrić-Merzel …

… očito je da Milanovićevo najuže društvo sačinjavaju i tipovi sankcionirani zbog povezanosti s ruskim kapitalom.

Rijeke pravde za međunarodnu izolaciju Hrvatske!

A A A