Vijesti
11. 4. 2024.

Iz Osijeka: Hrvatskoj ne treba Milanovićev „spas“, nego stabilnost, pouzdanost, sigurnost, kontinuitet i uspješna Vlada koja brine o građanima!

(VIDEO) Plenković na središnjem predizbornom skupu HDZ-a za 4. izbornu jedinicu: „Kršitelj Ustava pokušava nas gurnuti u ruski zagrljaj, želio bi 'spasiti Hrvatsku od porasta prosječne plaće za 500 €. Toliko je povećana u našem mandatu, a u njegovom za - 24 €. 'Spasio' bi Hrvate i od 220.00 novih radnih mjesta, koliko smo ih stvorili, dok ih je on uništio 50.000 kao najgori premijer u povijesti. Milanović bi 'spasio' Hrvate tako da im opet udijeli otkaze te zamrzne plaće i mirovine; da opet spali zemlju i baci je u kreditno smeće“. Prije veličanstvenog skupa u Osijeku, predsjednik HDZ-a i Vlade RH posjetio je Vukovar.

Što više Kršitelj Ustava i njegova partija balkanski prijete Hrvatima, to smo jači, složniji i odlučniji! To su skupovi HDZ-a moćniji i posjećeniji! 

Rijeke ljudi su došle, rijeke emocija su se slile ZA Hrvatsku koja će nastaviti rasti! ZA sigurnost i stabilnost, a protiv SDP-ove pustoši i Milanovićeva bezakonja. ZA pobjedu HDZ-a i 3. mandat premijera Andreja Plenkovića! 

Hrvati će 17. travnja odbaciti onog koji bi spalio vlastitu zemlju samo kako bi vladao zgarištem, one koji žele odvući Hrvatsku u međunarodnu izolaciju i recesiju!

PLENKOVIĆ: Od čega bi nas to „spasio“ Milanović?

Bi li nas Milanović „spasio“ i od Pelješkog mosta, koridora 5C, udvostručenog dječjeg doplatka, neradne nedjelje? - također se „upitao“ predsjednik naše stranke i naše Vlade u govoru u Osijeku:

- Bi li nas „spasio“ od modernizacije Hrvatske vojske i Rafalea? Od probijenog tunela Učke, autoceste Zagreb-Sisak, LNG terminala, rekordnih EU sredstava za razvoj Hrvatske? 

Svima koji mu se ne dive prijeti hapšenjima 

Umjesto što nas „spašava“, kompleksaški širi mržnju i primitivizam te svima koji mu se ne dive prijeti hapšenjima - dodao je Andrej Plenković - Milanoviću bi bilo bolje da napokon odgovori na jednostavno pitanje koje mu je postavio Oleg Butković: 
- Je li trgovao utjecajem, zlorabio položaj, kako bi pomogao svom ortaku duboko povezanom s ruskim režimom?

Vrhovni lažljivac ni danas neće otkriti od koga je uzimao novac i za čije je to inozemne interese radio kao privatni “konzultant”

Glas za DP i MOST - glas za SDP

Plenković je imao poruku i za birače MOST-a i DP-a:

- Sugrađanima s desnijeg spektra poručujem da ne bacaju glas ni za koga tko bi ga mogao zlorabiti i potom dati Milanovićevu SDP-u. Ne dopustite da vas drugi put prevare, da vas ljevica opet iskoristi. 

Prisjetimo se, MOST i DP doveli su kandidata ljevice na Pantovčak, a srušili gospođu Kolindu Grabar Kitarović - nastavio je:
- Pozivam vas da se vratite HDZ-u, svojoj matici i političkoj majci. Predlažem vam da ovog puta glasujete mudro i odgovorno, da ne rasipate glasove, ne disperzirate snagu stožerne, domoljubne i državotvorne stranke, a to je HDZ.

ANUŠIĆ: Znači li to da Hrvatska više ne treba biti u NATO-u i EU-u?

Nositelj liste u 4. izbornoj jedinici Ivan Anušić zapitao se što to znači Milanovićeva „Treća Republika“:

- Znači li to da ćemo poništiti Drugu Republiku, nastalu na referendumu 1991. godine, koju je krvlju i životima platilo 16.000 žrtava? 

Neće uspjeti promijeniti naš euroatlantski smjer 

Znači li to da Hrvatska - nastavio je - više ne treba biti u NATO-u i EU-u, a da naša diplomacija treba dosezati do Banja Luke i Milorada Dodika? Dok smo mi živi, Milanović tu „republiku“ neće doživjeti!

Milanović želi Hrvatsku odvesti u međunarodnu izolaciju. Želi je udaljiti od Europske unije, a prevesti u ruski kamp!

Nitko neće uspjeti promijeniti euroatlantski smjer Lijepe Naše! - poručio je na kraju Anušić.

HRVATSKA SE NEĆE VRATITI U BALKANSKU KRČMU!

Prije veličanstvenog skupa u herojskom Osijeku, predsjednik Andrej Plenković posjetio je Vukovar, Grad Heroj Hrvatske.

Kako je poručio nositelj naše pobjedničke liste u 5. izbornoj jedinici Marin Piletić - Hrvatska se nikada neće vratiti u balkansku krčmu u koju bi je neki ne-kandidati htjeli vratiti!

A A A