Vijesti
12. 4. 2024.

Iz Splita: Hrvatskoj ne treba lažna “Vlada spasa”, Hrvatsku treba spasiti od Milanovića!

(VIDEO & PHOTO) Plenković na središnjem predizbornom skupu HDZ-a i partnera za 10. izbornu jedinicu: „Hrvatskoj treba sigurna, pouzdana Vlada, Vlada HDZ-a, koja će nastaviti zemlju voditi naprijed, a ne je vratiti u SDP-ovu pustinju. Zajedno, Splite, idemo po pobjedu, po 3. uzastopni mandat! Nema povratka na najnesposobnijeg i najgoreg premijera u povijesti - kojem ljestve drži najnesposobniji i najgori splitski gradonačelnik svih vremena!“. Prije veličanstvenog skupa u Splitu, predsjednik HDZ-a i Vlade RH posjetio je Zadar, Šibenik i Dubrovnik.

U očaju gnjeva fejker totalitarnih sklonosti Ivica Puljak zabranio je naš skup na Rivi, a Vrhovni kompleksaš Zoran Milanović sve pohapsiti.

Splićanke i Splićani odgovorili su im masovnim dolaskom na Gatu svetog Nikole!

Split je gorio! Split je izrekao svoje jasno DA! za stabilnost, sigurnost, ponosnu Hrvatsku te za nastavak povećavanja plaća, BDP-a i broja radnih mjesta.

Split je izrekao jasno DA! za HDZ, daljnji rast Hrvatske i premijera Andreja Plenkovića, lidera spremnog za sve izazove!

Kako je bilo na kraju veličanstvenog skupa, tako je bilo i na samom početku.

Zagrlimo se pred svima, neka balkanski primitivac s Pantovčaka i njegovi jataci vide da nas ima! Pobjeda, pobjeda!

PLENKOVIĆ: Pred Hrvatima je jednostavan odabir

Nema povratka na staro i loše, na Milanovićevu recesiju i SDP-ovu agoniju! - također je poručio predsjednik naše stranke i naše Vlade u svome nadahnutom govoru:

- Osim što je najgori premijer u povijesti, Milanović ruši ustavni poredak i gura Hrvatsku u ruski svijet! On, taj i takav, ima obraza tvrditi da su našoj zemlji potrebne „katarza“ i „vlada nacionalnog spasa“. Koji licemjer i lažljivac!

Stoga je pred Hrvatima jednostavan odabir - napomenuo je Andrej Plenković:

- Ili će podržati one koji su se dokazali svojim radom, trudom, odvažnošću u krizama, ali i napretkom u ostvarenju programskih ciljeva i jasnom vizijom daljnjeg rasta i razvija Hrvatske, ili će dati glas za Milanovićevo bezakonje, balkanštinu, kaos i ekonomsko nazadovanje!

Od večeras sam u nju siguran!

Dotaknuo se i istraživanja popularnosti stranaka, svima pobjeđujemo:

- Zadovoljan sam rezultatima, no osvojit ćemo više mandata nego što ankete predviđaju. Prisjetimo se da su prije 4 godine „prognozirale“ slavlje SDP-ove koalicije, a mi smo je porazili s - 25 razlike!

Do sada sam bio čvrsto uvjeren u pobjedu, u naš 3. mandat u Banskim dvorima, ali nakon ovakvoga prekrasnog ozračja u Splitu, od večeras sam u nju siguran! - zaključio je predsjednik Plenković, ispraćen ovacijama. 

ZADAR, ŠIBENIK, DUBROVNIK

Zemlju treba spasiti od Milanovića! - jednodušna je to poruka sa svih današnjih druženja s građanima, sa svih predizbornih skupova na područjima 9. i 10. izborne jedinice.

Predsjednik Plenković započeo je posjet Dalmaciji u Zadru i Šibeniku…

… a nastavio ga je u Dubrovniku, prije dolaska u Split.

A A A