Vijesti
23. 4. 2024.

Sastavit ćemo saborsku većinu - spriječiti gubitnike da glume pobjednike!

PHDZ/PVRH Andrej Plenković: Nacionalno vodstvo HDZ-a izrazilo je zadovoljstvo rezultatima parlamentarnih izbora - na kojima smo uvjerljivo pobijedili! Slavili smo u 9 od 11 izbornih jedinica. Povjerenje građana obvezuje nas da u 3. mandatu još odgovornije radimo za boljitak Hrvatske. Započeli smo razgovore kako bismo formirali stabilnu Vladu. Narod je rekao svoje. Grbin i njegov stric Milanović brutalno su poraženi. Imaju 19 mandata manje od nas, a samo jedan više nego Bernardić 2020. godine.

Osim mene, u pregovaračkom timu ZA okupljanje nove parlamentarne većine još su Tomo Medved, Ivan Anušić, Krunoslav Katičić i Marko Milić - otkrio je Andrej Plenković nakon sjednice Nacionalnog odbora HDZ-a.

Najjača lista za novu izbornu pobjedu HDZ-a - stranke koja je najviše napravila za europski prosperitet Hrvatske!

Daljnji rast & razvoj

Zemlji trebaju politička stabilnost, sigurnost te nastavak rasta i razvoja, stoga nam je prioritet što prije formirati novu Vladu, koju će, naravno, predvoditi HDZ - naglasio je predsjednik naše stranke.

SDP - teški gubitnici & očajnici

Napomenuo je da su nakon mjesec dana flagrantnog kršenja Ustava „Milanović i Grbin trebali dati ostavke te pobjeći u neku rupu da ih nitko više ne pronađe, ne vidi, ne čuje, ne pita za komentar“:

- Umjesto toga, teški gubitnici i očajnici na čelu s Kršiteljem Ustava naokolo zivkaju zastupnike, rade pritisak na njih da ne idu s HDZ-om. Politička smijurija. Ne znam što SDP-ovci čekaju da otpreme Grbina. Lik je glumio da će biti premijer i onda odustao posljednjeg dana. Zbog „strica Milanovića“.

Diletanti žive u deluziji

Luzeri ili svjesno glume da su pobjednici ili žive u deluziji - dodao je:

- Među ostalim „najavljuju“ da će u Hrvatskom saboru razriješiti glavnog državnog odvjetnika koji još nije uopće stupio na dužnost, a smetnuli su da to se može učiniti samo na prijedlog Vlade RH. „Fenomenalni“ su, valjda mi planiraju pokucati na vrata!?

Ljubazno molim sve nervozniji & sve agresivniji SDP da shvati da je - izgubio. HDZ će opet sastaviti Vladu RH

Bully, a kukavica & luzer

Da je Milanović bio frajer, da se nije bojao izaći iz zone komfore, dao bi ostavku i ušao u demokratsku izbornu utakmicu protiv mene - također je poručio predsjednik Plenković:

- A da uz sebe sada ima dovoljni broj zastupnika, sazvao bi Hrvatski sabor već - sutra. Ali, on nema šanse. Jamčim da taj debatni klub gubitnika neće doći do 76 ruku. Doći ćemo - mi.

Neovisno o odluci Ustavnog suda, Milanović ionako nije mogao formirati Vladu jer su on i njegov SDP na izborima teško - poraženi

A A A