Vijesti
30. 4. 2024.

Milanović? Đon obraz. Naslikavao se na Rafaleima premda je prije toga prijetio da će zabraniti prelete!

(VIDEO) PHDZ/PVRH Andrej Plenković nakon Šireg predsjedništva HDZ-a: Kao predsjednik RH nije se udostojao čak ni očitovati se o nabavi višenamjenskih borbenih aviona. * Nakon izbornog debakla skriva se već dva tjedna, bježi od mikrofona kao mali miš. A kršio je Ustav mjesec dana, pravio kaos, doveo izbore na rub regularnosti, prijetio hapšenjima svima koji mu se ne klanjaju. * Porobljene institucije? Da, to je bio slučaj u SDP-ovu mandatu. Kršitelj Ustava javno je priznao da je kao premijer kontrolirao pravosuđe, znao za sve tajne izvide.

Novi izbori? Ne. Nisu opcija. Pobjednici će formirati saborsku većinu i Vladu RH - također je poručio Andrej Plenković nakon (redovitog) sastanka nacionalnog vodstva HDZ-a:

- Pregovori s Domovinskim pokretom idu svojim tokom, nastojimo približiti stavove. Jučerašnji sastanak bio je jako dobar.

Konferenciju za medije predsjednika HDZ-a i Vlade RH u cijelosti možete pogledati i poslušati, a u nastavku …

… donosimo još nekoliko naglasaka iz Plenkovićeve izjave i njegovih odgovora na novinarska pitanja:

Gubitnici žive u fikciji

Posrnula ljevica? Umjesto da nam kulturno čestitaju, teški gubitnici žive u fikciji. Novu Vladu formirat će izborni pobjednici.

Koruptivna ljevica

Peđa Grbin? Milanovićev jatak ima obraza nabacivati se blatom po HDZ-u, a krao je naknade za odvojeni život. Stalno ćemo podsjećati na afere koruptivne ljevice.

Tzv. antikorupcijska većina? Zacijelo misle na Marinu Lovrić Merzel, na SDP-ove konzultacije između Dragana Kovačevića i Mihaela Zmajlovića, antisemitskog zamjenika Ivice Puljka u Splitu, Grbinov odvojeni život, namještanje funkcije Daliji Orešković…. Itd.

Hrvatska raste, inflacija pada

Ekonomski pokazatelji? Hrvatsko gospodarstvo raste i više od očekivanja, prosječna plaća nastavlja se povećavati, a inflacija - padati.

Zaštita životnog standarda? Vlada će i dalje ograničavati cijene plina i struje za hrvatska kućanstva te naftnih derivata.

I to je ono što proturazvojna ljevica želi zaustaviti: Najveća prosječna isplaćena neto plaća u povijesti & 2. najbrži rast BDP-a u cijelom EU-u!

A A A