Vijesti
5. 5. 2024.

Grbin je 3. predsjednik SDP-a kojeg sam zaredom pobijedio. Ovog puta sam porazio i njega i strica!

PHDZ/PVRH Andrej Plenković: Bernardić je bio frajer za Milanovića i Grbina. Izgubio je i istog dana kulturno dao ostavku. Ove smo deklasirali s 19 razlike, no i dalje nešto glume, razvlače, pokušavaju se spasiti. Grbin je gotov, to svi znaju. Na nove izbore nećemo ići, dogovorit ćemo se, ma koliko korumpirani SDP i njegovi jataci to pokušavali spriječiti! Formirat ćemo saborsku većinu. 100%. Ministar Marin Piletić: Što god da je SDP uvjeravao javnost, ubrzo bi se pokazalo da je to bio fake news.

„Saborska većina? Imat ćemo i više nego dovoljno ruku. Kada su ljudi ozbiljni i odgovorni, svejedno je imamo li 76, 86 ili 96 zastupnika“ - također je istaknuo predsjednik Vlade RH i HDZ-a iz Pule, gdje je sudjelovao na svečanom otvaranju obnovljene velike dvorane Istarskog narodnog kazališta - Gradskog kazališta Pula:

- Pregovori su konstruktivni, dobro napreduju. Pobjednici će sastaviti stabilnu većinu. Politička nestabilnost loša je za bilo koju demokraciju, ona stavlja na pauzu Vladine operativne aktivnosti.

Nećak Grbin ništa nije naučio

Hrvatski građani su svoje rekli 17. travnja, no Milanović i njegov nećak Grbin nastavljaju nasrtati na HDZ - dodao je Andrej Plenković:

- I dalje vode istu difamacijsku kampanju protiv nas premda su s njom doživjeli debakl na izborima. I dalje lažu i podmeću. Ništa nisu naučili.

Iz Vukovara: Blizu smo dogovora. Pobjednici će formirati parlamentarnu većinu!

Korumpirani, licemjerni SDP-ovci

Kao primjer SDP-ova licemjerja naveo je Aferu „Geodezija“:

- Znate li da je uhićeni profesor bio šef korumpiranog SDP-a u Velikoj Gorici i njihov kandidat za zagrebačkog župana? Ne znate. Jer se to krije.

Na kraju, podsjetio je javnost da Milanović još nije odgovorio na pitanje koje mu je svakog dana postavljano u kampanji:

- Je li trgovao utjecajem kako bi pogodovao svome sankcioniranome ruskom rođaku?

Milanović? Đon obraz. Naslikavao se na Rafaleima premda je prije toga prijetio da će zabraniti prelete!

SDP - FAKE NEWS

Što god da je SDP uvjeravao hrvatsku javnost, ubrzo bi se pokazalo da je to bio fake news - napomenuo je ministar rada Marin Piletić:

- Prvo je Grbin bio „premijerski kandidat“, pa je odjednom Milanović postao „mandatar“, no sada ga se SDP odriče. Taj isti Milanović je uz fanfare najavljen kao nositelj u 1. izbornoj jedinici, a onda je osvanuo Bauk.

Molećivo zivkaju „najcrnju desnicu“

Svi skupa prijetili su „snažnom“ lijevom Vladom - nastavio je:

- Potom „vladom nacionalnog spasa“, pa „manjinskom“, pa „tehničkom“, pa „ekspertnom“… ali su u međuvremenu odustali od svih tih „vlada“ i prebacili se na privremenu antiHDZ većinu u Hrvatskom saboru, u koju molećivo pozivaju one koje su do jučer nazivali „najcrnjom desnicom“ i „opasnošću za demokraciju“.

Što sve trenutačni vrh SDP-a neće smisliti i izmisliti samo kako bi kupio vrijeme, kako bi nakratko skrenuo pažnju sa svog poraza! - zaključio je Piletić.

A A A