Vijesti
5. 6. 2024.

Ljevici u ovih 8 godina ništa nije upalilo, ali ništa nije naučila iz dosadašnjih poraza!

(VIDEO) Iz Osijeka. Andrej Plenković, nositelj liste HDZ-a: „Milanovićevoj sljedbi ništa nije pomoglo. Ni kršenje Ustava, ni zapjenjene prijetnje da će pohapsiti sve koji im se ne klanjanju, ni priželjkivanje '400.000 otkaza' u pandemiji, ni pokušaji izazivanja kaosa, ni razbijanje saborskog inventara, ni izmišljanje 'gospodarske krize', ni bezakonje, ni uspoređivanje mene s Hitlerom, ni osobne uvrede, ni laži i podmetanja. Sve se to odbijalo od snage HDZ-a i povjerenja koje nam pruža hrvatski narod“. Premijer je u Gradu na Dravi sudjelovao i na proslavi Dana Osječko-baranjske županije.

Zahvaljujući upravo potpori hrvatskih građana osigurali smo političku stabilnost, bez koje ne bi bilo ni rekordnih plaća, ni najveće zaposlenosti u povijesti, ni ponajbržeg rasta BDP-a u Europi - također je naglasio predsjednik naše stranke i naše Vlade na predizbornom skupu u Osijeku:

- Bez stabilnosti ne bi bilo ni golemih paketa mjera za zaštitu životnog standarda u globalnim krizama, ni limitiranih cijena struje, plina i goriva, ni 25 milijardi € EU sredstava za desetljeće razvoja pred nama, ni Schengena, ni Pelješkog mosta, LNG terminala, 2. cijevi Tunela Učke.

A ovdje u Slavoniji ne bi bilo ni Koridora Vc ni Gospodarskog centra OBŽ-a, u kojem smo malo prije obilježili Dan Osječko-baranjske županije - podcrtao je.

Nova obećanja koja ćemo ispuniti

Na tim postignućima i ispunjenim obećanjima, naravno, ne namjeravamo stati - nastavio je Andrej Plenković u svom govoru:

- U 3. uzastopnom mandatu u Banskim dvorima stvorit ćemo dodatnih 125.000 radnih mjesta, podići prosječnu neto plaću na najmanje 1.600 €, a prosječnu mirovinu na 800 €, uvesti Hrvatsku u OECD, dovršiti autocestu do Dubrovnika.

U Osijeku ćemo pak izgraditi novi Klinički bolnički centar, ove godine krećemo s procesom javne nabave! - najavio je.

Mržnja će ih ponovno odvesti u poraz

Milanovićevi jataci ništa nisu naučili iz svojih dosadašnjih posrtaja - dodao je:

- I nakon fijaska na parlamentarnim izborima nastavljaju s istom retorikom, s istom mržnjom koja ih je već više puta odvela u poraz. Stoga će im 9. lipnja naši sugrađani još jednom odgovoriti na najbolji mogući način - uvjerljivom pobjedom HDZ-a!

Milanović & njegovi poslušnici s natražne ljevice opet su demonstrirali svoju politiku detuđmanizacije!

ZA Hrvatsku koja raste i Slavoniju koja se razvija!

Hrvati će dati glas ZA sigurnost i stabilnost, ZA dokazane kandidate koji znaju kako zastupati nacionalne interese u EU-u, ZA Hrvatsku koja raste i Slavoniju koja se razvija! - zaključio je predsjednik Plenković.

A A A