Vijesti
7. 6. 2024.

Naši kandidati jamstvo su da će Hrvatska ostati snažna i važna u EU-u - biti i svoja i europska!

(VIDEO) ZAVRŠNE PORUKE. Andrej Plenković, nositelj pobjedničke liste HDZ-a: Pred nama su europski izbori na kojima odlučujemo o budućnosti i Hrvatske i Europske unije. Jer Hrvatska je oduvijek bila i svoja i europska. Hrvatske vrijednosti su i europske vrijednosti. Hrvatski interesi su i europski interesi, a važnost Hrvatske u Europi neprestano raste. Zato 9. lipnja iziđimo na izbore i poručimo: Hrvatska je u Europi snažna i važna!

U nedjelju odaberimo one koji znaju djelotvorno promicati nacionalne interese! - istaknuo je predsjednik HDZ-a i Vlade RH u jednoj od svojih završnih video poruka uoči, punim nazivom, izbora za članove Europskog parlamenta.

Koristimo prednosti EU članstva na dobrobit zemlje

U proteklim tjednima obišli smo cijelu Hrvatsku i našim sugrađanima predstavili kandidate HDZ-a za europske izbore i program „Hrvatska - snažna i važna“ - napomenuo je Andrej Plenković:

- Pred nama su izbori koji su važni za budućnost Hrvatske i Europske unije. Koristeći sve prednosti članstva, Hrvatska se gospodarski razvijala, štitila je svoje građane i gospodarstvo u svim krizama i realizirala pritom zacrtane strateške ciljeve.

Europski smjer, moderni suverenizam, obiteljske vrijednosti

Dajući glas listi br. 5 - nastavio je predsjednik Plenković - podržavate proeuropski smjer Hrvatske:

- Time podupirete i učinkovito zastupanje nacionalnih interesa na našem konceptu modernog suverenizma te domoljubne i obiteljske vrijednosti za koje se zauzimamo na svim razinama vlasti.

Poziv mladima da iskoriste svoje biračko pravo

Posebno pozivam sve mlade koji prvi put mogu sudjelovati na europskim izborima da iskoriste svoje biračko pravo u nedjelju - na kraju je istaknuo nositelj naše pobjedničke liste:

- Naši kandidati jamstvo su da će Hrvatska ostati snažna i važna u Europskoj uniji, biti i svoja i europska!

A A A