Vijesti
20. 5. 2019.

Zahvaljujući EU sredstvima, Hrvatska je od Prevlake pa do Dunava postala veliko gradilište!

Moj Dubrovnik svakim je danom sve bliži jer se Pelješki most nezaustavljivo gradi, i to europskim novcem! Zahvaljujući sredstvima iz EU fondova, Hrvatska je od Prevlake pa do Dunava postala veliko gradilište! - poručila je Dubravka Šuica, 2. s naše pobjedničke liste za europske izbore, u govoru na impresivnom skupu u Ciboni.

Podrška diljem Lijepe Naše

- Nema mjesta u Lijepoj Našoj, nema grada ili općine, u kojima se ne realiziraju europski projekti na dobrobit svih naših građana. Nema županije koja se ne obnavlja i razvija uz pomoć sredstava iz EU fondova! Tako se štite nacionalni interesi! U kampanji smo prošli Hrvatsku uzduž i poprijeko te naišli na snažnu podršku politici HDZ-a, naše Vlade i predsjednika Plenkovića! - nastavila je Šuica.

Na kraju, poručila je mladima da preuzmu kormilo i aktiviraju svoju energiju, znanje i kreativnost jer - na mladima svijet ostaje!

Mladost & iskustvo, Domovinski rat & budućnost

- Za mnoge je ta izreka samo prigodna parola, ali ju je upravo HDZ oživotvorio postavljanjem Karla Resslera za nositelja! Ima najbolju listu za izbore za Europski parlament, ona je spoj mladosti & iskustva, Domovinskog rata & budućnosti, tradicionalnih vrijednosti & stručnosti!

Imamo i znanje i vještine i snažnu volju kako bismo uspješno brodili u današnjim izazovnim vremenima. Pobjeđujemo! - zaključila je Dubravka Šuica.

A A A