Vijesti
4. 5. 2019.

6. mandat za Vukovar: Trajno zahvalni našim braniteljima, s pogledom u budućnost gradimo Hrvatsku ZA generacije!

Kandidatkinje i kandidati Zelene skupine HDZ-a 10. su dana predizborne turneje Lijepom Našom posjetili najistočniju hrvatsku županiju - onu Vukovarsko-srijemsku. Nakon Županje, boravili su u Gradu Heroju -Vukovaru, i to na Dan grada 3. svibnja i blagdan svetih Filipa i Jakova, njegovih zaštitnika još od 1723. godine.

Prvo što su učinili - odali su počast poginulim, nestalim, ubijenim i umrlim hrvatskim braniteljima Domovinskog rata te svim žrtvama velikosrpske agresije na Memorijalnom groblju u Vukovaru.

HDZ za Vukovar!

Nositelj naše pobjedničke liste Karlo Ressler istaknuo je da dolazak kandidata za EU izbore u Grad Heroj najbolje svjedoči o opredijeljenosti HDZ-a za sve ono što Vukovar znači za Hrvatsku.

- Došli smo izraziti zahvalnost hrvatskim braniteljima na svemu što su učinili za slobodnu i neovisnu Hrvatsku, a s druge strane šaljemo i poruku okrenutosti budućnosti. Želimo kroz pozitivnu kampanju pokazati sve ono dobro što se - zahvaljujući europskim sredstvima i predanom angažmanu naše Vlade - radi u Vukovaru, Vukovarsko-srijemskoj županiji i cijeloj Hrvatskoj.

2,6 mlrd. eura za VSŽ!

Dodao je da su EU fondovi povezani s gotovo svim projektima koji se provode u Vukovaru te da se samo u ovoj županiji trenutačno provode EU projekti u vrijednosti od 2,6 milijarde kuna.

- To je ona stvarna poruka i to su stvarne prednosti hrvatskog članstva u Europskoj uniji.

Naši su kandidati potom obišli i Luku Vukovar, Arheološki park Vučedol, novootvoreni Franjevački muzej, kao i Studentski dom Veleučilišta Lavoslava Ružičke - sve redom projekte koji su financirani iz EU fondova i uz pomoć naše, HDZ-ove Vlade!

I u Vukovaru gradimo Hrvatsku za generacije!

6. mandat za naš Vukovar!

Kandidati Zelene skupine sastali su se u središtu Vukovara s predsjednikom Plenkovićom te s gradonačelnikom Ivanom Penavom & članovima Gradskog odbora HDZ-a predvođenima Damirom Barnom, koji su uglas poručili - 6. mandat za naš Vukovar i za našu Hrvatsku!

Upravo je Vukovarka Marijana „Maja“ Balić, suosnivačica Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata te stručnjakinja za EU fondove, 6. na pobjedničkoj listi HDZ-a za europske izbore.

A A A