Vijesti
23. 5. 2019.

Jandroković: Vrlo smo zadovoljni svojom afirmativnom kampanjom! Očekujemo najmanje 5 mandata!

Kao ozbiljna stranka, ozbiljno se pripremamo - od samog početka do samog kraja kampanje - za „Dan D“ 26. svibnja. Ništa ne želimo prepustiti slučaju. Tako je i danas u Središnjici održan operativni sastanak vodstva HDZ-a s kandidatima na EU izborima, predsjednicima županijskih organizacija naše stranke & članovima Izbornog stožera.

I ocjena je jednodušna: odradili smo dobar posao! Očekujemo, kao što smo i prvog dana najavili, najmanje 5 mandata!

Pokazali smo da razumijemo EU

Vrlo smo zadovoljni našom kampanjom. HDZ je, za razliku od drugih stranaka, u njoj pokazao da razumije Europsku uniju, da zna učinkovito koristiti njene benefite, posebno nepovratna sredstva iz EU fondova, i da će u Europskom parlamentu, kao i dosad, znati štititi hrvatske nacionalne interese! - istaknuo je glavni tajnik HDZ-a (i predsjednik Hrvatskog sabora) Gordan Jandroković uoči operativnog sastanka:

- Naši su kandidati dva puta obišli sve hrvatske županije u Hrvatskoj, a već smo imali i nekoliko završnih skupova -spektakularni u zagrebačkoj Ciboni i nakon njega izvrsne u Splitu i Rijeci. Večeras smo u Osijeku. Uopće ne sumnjajte da će i na njemu biti sjajna, pobjednička atmosfera!

Afirmativna kampanja

Dodao je da je HDZ u kampanji bio afirmativan, dok se velika većina političkih konkurenata nije bavila ni programom ni europskim temama, nego isključivo pokušajima klevetanja i vrijeđanja HDZ-a i naših kandidata.

- Nismo željeli voditi takvu kampanju jer, za razliku od njih, imamo i najbolji program i najbolje kandidate!

Važni izbori

Naglasio je kako bi bilo dobro kada bi u nedjelju, 26. svibnja, izlaznost bila veća nego na dosadašnjim EU izborima te je pozvao građane da iskoriste svoje pravo glasa - jer se radi o izborima koji će itekako utjecati na njihov život te na smjer kojim će ići i EU i RH.

A A A