Vijesti
2. 7. 2019.

Milanoviću je bolje da šuti - Uspio je par dana prije našeg ulaska u EU uništiti ugled Hrvatske u najvažnijoj članici!

Predsjednik Vlade RH i HDZ-a Andrej Plenković i danas je u Bruxellesu, gdje sudjeluje na izvanrednom summitu Europskog vijeća na kojem se pregovara o imenovanjima na ključne dužnosti u EU-u. Komentirao je čudnovate ustvrde bivšega SDP-ova premijera Zorana „Lex Perković“ Milanovića.

- Netko tko je uspio par dana prije nego što smo ušli u Europsku uniju uništiti ugled Hrvatske u najvažnijoj zemlji članici, bolje mu je da šuti! - poručio je kratko se osvrnuvši na Milanovićevu bizarnu tvrdnju da u Bruxellesu „Plenković nanosi štetu hrvatskim interesima u EU“.

Sramotni Lex Perković

Naša je stranka na službenoj Facebook stranici i sinoć odgovorila Milanoviću na njegove nebulozne izjave:

„Osim što očito nije upućen u pregovore koji se vode na Europskom vijeću, smiješno je da se eto baš Milanović našao upozoravati na navodnu 'štetu' koju će Hrvatska trpjeti u EU, a proslavio se donošenjem sramotnog Lex Perković koji je Hrvatsku i prije ulaska u EU posvađao s brojnim partnerima, a osobito s Njemačkom!

Za razliku od Milanovića, naš predsjednik Andrej Plenković štiti nacionalne interese, ima izvrsne odnose s liderima svih ključnih država EU-a, a svojim je angažmanom na Europskom vijeću snažno pozicionirao Hrvatsku u Europskoj uniji. A o respektu koji Hrvatska uživa na vanjskopolitičkom planu svjedoči i izbor ministrice Marije Pejčinović-Burić za glavnu tajnicu Vijeća Europe!“.

A A A