Vijesti
29. 7. 2019.

Pobjedom u prvom krugu, naš Dominik Cerić postao novi načelnik Podravske Moslavine!

Na prijevremenim izborima za općinskog načelnika i zamjenika općinskog načelnika Općine Podravska Moslavina (Osječko-baranjska županija) naš Dominik Cerić uvjerljivo je pobijedio već u prvom krugu s ostvarenih 65,38% glasova birača. Za zamjenika je izabran Ivica Vrkić koji je također dao snažan doprinos ostvarenom rezultatu.

Novoizabrani načelnik istaknuo je kako je iznimno zadovoljan rezultatom i angažmanom svih mještana Općine kao i stranačkih kolega iz Hrvatske demokratske zajednice koji su mu dali bezrezervnu podršku.

Zajedno u nove pobjede

- Zahvaljujem svima koji su nas podržali u ovom izbornom procesu. Bili ste svjesni situacije u kojoj smo se iznenada našli i bezrezervno ste stali ste uz nas. Preuzeli smo odgovornost, nastavljamo i dalje razvijati našu Općinu i idemo zajedno u nove pobijede!

Cerić će tako nastaviti s radom i zalaganjem za Općinu zamijenivši jednog od najdugovječnijih načelnika u Hrvatskoj Zdravka Šimaru koji je tu dužnost obnašao od 1994. do svibnja 2019., kada je nakon kratke i teške bolesti preminuo.

 

A A A