Vijesti
19. 9. 2019.

Naši mladi načelnici - ogledni primjer kvalitetnog rada ZA bolji & ugodniji život u lokalnim sredinama!

(VIDEO) U emisiji HTV-a „Dobro Jutro, Hrvatska“ gostovali su načelnik Općine Dubrava (Zagrebačka županija) Tomislav Okroša, koji je i nacionalni potpredsjednik Mladeži HDZ-a, te načelnik Općine Postira (Splitsko-dalmatinska županija) Siniša Šime Marović, također član pomlatka naše stranke.

Ovi mladi načelnici u svom su gostovanju prezentirali sve rezultate svog rada i uspjehe koje su ostvarili u dosadašnjem mandatu. U prvom redu radi se o učinkovitom korištenju sredstava iz fondova Europske unije. Obojicu načelnika krasi izrazita angažiranost i proaktivnost, što je itekako vidljivo u njihovim postignućima.

Znanje, stručnost, domoljublje

Ovi mladi ljudi svojim su znanjem, stručnošću i radnim elanom osigurali prepoznatljivost u lokalnoj zajednici. Rezultati njihova rada govore sami za sebe, jer doprinose poboljšanju životnih uvjeta za sve stanovnike svojih općina.

Ponosni smo što su i Tomislav Okroša i Siniša Šime Marović potekli upravo iz Mladeži HDZ-a!  

„NA MLADIMA SVIJET OSTAJE“

Mnogi se lažno kunu da „na mladima svijet ostaje“ ili da su „mladi naša budućnost“, no HDZ je konkretnim primjerima pokazao da su mladi naša - sadašnjost. Ne samo po Karlu Ressleru kao nositelju naše liste za EU izbore ili po mladim ministrima poput Ivan Malenice i Josipa Aladrovića, nego i po mnogim (grado)načelnicima kao što su Okroša i Marović.

29. rođendan Mladeži HDZ-a: Zajedno do novih pobjeda na predsjedničkim & parlamentarnim izborima!

A A A