Vijesti
27. 9. 2019.

Juncker: Hrvatska treba postati punopravna članica Schengena

Na veliku žalost SDP-a i njihove sekcije pod nazivom GONG, predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker potvrdio je ono što je predsjednik Vlade RH i HDZ-a Andrej Plenković i bio najavio u Bruxellesu - da će RH dobiti zeleno svjetlo za pristupanje schengenskom prostoru.

Očekujem zeleno svjetlo za ulazak u Schengen! Orkestrirana podmetanja GONG-a & SDP-a ne mogu naštetiti Šuici!

"Predsjednik Juncker je ponovio poziciju Europske komisije da Republika Hrvatska treba postati punopravna članica Schengena i da EK dovršava ocjenu u tom smislu" - ističe se u priopćenju Europske komisije nakon sinoćnjeg sastanka Andreja Plenkovića i Jean-Claudea Junckera u Bruxellesu.

Europska podrška Vukovaru

Na sastanku se razgovaralo i o pripremama za hrvatsko predsjedanje Europskom unijom i EU proračunu za iduće sedmogodišnje razdoblje, ali i o - što posebno raduje - "daljnjim mjerama potpore Gradu Vukovaru", kako to u priopćenju navodi sama Europska komisija.

Europska podrška Vukovaru, demografskoj obnovi & ulasku u Schengen!

Izvješće sredinom listopada

EK bi sredinom listopada trebala usvojiti izvješće o hrvatskom ispunjavanju svih kriterija za ulazak u Schengen. Možemo samo zamisliti koliko će tada Bernardić, Grbin & GONG biti tužni!

https://www.hdz.hr/article/1087/neki-ne-mogu-sakriti-jal-i-ljubomoru-jer-je-rh-nakon-samo-6-godina-clanstva-u-eu-dobila-potpredsjednicu-ek-

 

A A A