Vijesti
6. 11. 2020.

Ako oporba već traži opoziv ministra Ćorića, zašto ne pokrene i impeachment predsjednika Republike!?!

Žarko Tušek: Milanović je također posjećivao „Klub“. I to u više navrata tijekom najžešćeg lockdowna. U nedostatku ozbiljnih programa SDP se bavi deplasiranim „inicijativama“, koje će samo dodatno raskrinkati neimaštinu i prazninu njihove politike. Saborska rasprava o VE Krš-Pađene? HDZ joj se veseli, želimo da što prije dođe na dnevni red. Mi nemamo što skrivati, a otvorit će se cijeli kontekst tog projekta koji duboko seže u SDP-ov establishment, u Milanovićev premijerski mandat...

SDP nastavlja s totalno trivijalnim „inicijativama“, kakvih smo se nagledali u prošlom mandatu. Ta specifična „kreativa“ očito se prelila i na njihovog novog predsjednika Peđu Grbina - komentirao je u ime Kluba HDZ-a saborski zastupnik i član Predsjedništva HDZ-a Žarko Tušek oporbeni prijedlog o opozivu ministra gospodarstva i održivog razvoja Tomislava Ćorića.

Neimaština & praznina SDP-ove politike

U nedostatku bilo kakvih ozbiljnih programa kako se nositi sa zahtjevnom situacijom u kojoj smo se našli kao država i društvo - dodao je Tušek na konferenciji za medije u Hrvatskom saboru - SDP se bavi posve deplasiranim „inicijativama“, koje će samo dodatno raskrinkati svu neimaštinu i prazninu njihove politike:

- Ako je pitanje tko je s kim bio „kriterij“ da se traži opoziv ministra, onda ne vidim zašto oporba nije pokrenula i impeachment predsjednika RH koji je također bio u „Klubu“ bivšeg predsjednika Uprave JANAF-a Dragana Kovačevića, i to u vrijeme najžešćeg lockdowna?!

Čim prije rasprava o VE Krš-Pađene!

Na novinarsku zamjedbu da „Klub“ nije jedini razlog zbog kojeg oporba traži Ćorićev opoziv, Tušek je odgovorio da se HDZ veseli saborskoj raspravi o Vjetroelektrani Krš-Pađene:

- Taj projekt duboko seže u SDP-ov establishment, u Vladu Zorana Milanovića. Potvrdit će se da oporba nema argumenata za svoju novu „inicijativu“. Stoga želimo da ta tema što prije dođe na dnevni red Hrvatskog sabora. HDZ tu apsolutno ništa nema skrivati. Dapače, kroz raspravu će se otvoriti cijeli kontekst odnosa oko tog projekta koji zadire upravo u Milanovićev premijerski mandat.

Građani će kroz veća primanja osjetiti 5. krug porezne reforme, a poduzetnicima će ostati više sredstava za ulaganja!

Parlamentarna većina? Naravno da ćemo je imati, a Ćorić će ostati ministar - zaključio je Tušek, koji je i predsjednik krapinsko-zagorske Županijske organizacije HDZ-a.

A A A