Vijesti
29. 4. 2021.

Milanović želi pomoći posrnulom Grbinu i folklornom SDP-u, a zahvaliti Škori jer mu je omogućio da dođe na Pantovčak!

Andrej Plenković: Lažno se predstavljao kao predsjednik svih građana, a preuzeo je ulogu čelnika oporbe koji se umjesto SDP-a, suočenog s katastrofom na izborima, trudi voditi borbu protiv Vlade i HDZ-a. Jer Grbin ne postoji, to je svima jasno. Istodobno, Milanović mora vraćati dugove onima koji su ga birali, a to su oni koji postoje samo kako bi oslabili HDZ. Na njihovu žalost, država funkcionira, nastavljamo s mjerama za očuvanje radnih mjesta, isplaćuju se plaće, umirovljenici primaju mirovine, a dobit će i „Covid dodatak“, mladima stiže povrat poreza, zadržali smo kreditni rejting, pripremamo se za turističku sezonu…

Predsjednik HDZ-a i Vlade RH u tri je navrata u ova dva dana - iz Šibenika, Zadra i Vinkovaca - odgovarao na nove vulgarne ispade samoproglašenog „Marlona Branda s Pantovčaka“.

Donosimo, objedinjeno, ključne poruke Andreja Plenkovića:

Milanović je licemjer …

Milanović je licemjer, stalno vrijeđa druge, a u toj tiradi uvreda hini nekakvo zajedništvo. I istodobno prijeti da će pobjedničkoj Hrvatskoj vojsci zabraniti dolazak u Okučane, na obljetnicu Bljeska. Politizira HV, a to je zadnje što bi vrhovni zapovjednik smio činiti.

… lažno se predstavlja …

Lažno se predstavljao kao predsjednik svih hrvatskih građana, on je preuzeo ulogu čelnika oporbe koji se umjesto posrnulog Peđe Grbina trudi voditi borbu protiv Vlade RH & HDZ-a. Jer Grbin ne postoji, to je jasno svima. Uostalom, opstrukcija je bila Milanovićeva glavna uloga i u COVID krizi.

Čovjek vam stalno laže i izmišlja. Na izborima se lažno predstavljao da je normalan, a vidite i sami način na koji se ponaša. To je jako, jako upitno.

… pokušava pomoći SDP-u …

Razumijem da on pokušava pomoći folklornom SDP-u - koji se zacementiran na 15% suočava s katastrofom na lokalnim izborima i kojem se sve raspada - no to nije uloga predsjednika RH.

CROBAROMETAR: HDZ raste, SDP - tone. Povećali smo prednost na više od 14 postotnih bodova!

… želi zahvaliti Škori …

Istodobno, želi zahvaliti Miroslavu Škori koji mu je omogućio da dođe na Pantovčak. Milanović očito mora vratiti dugove onima koji su ga birali, a birali su ga oni koji postoje samo da oslabe poziciju HDZ-a.

Milanović sad hini zajedništvo, a odbio je biti u Koloni sjećanja u Vukovaru! Škoro? Njegova je jedina misija pomagati ljevici!

… i neka sada pati …

Kako god, zajedničkih polaganja vijenaca više neće biti. Nismo bili ucviljeni bez njega u Koloni sjećanja u Vukovaru, ni kada je otišao za vrijeme intoniranja Lijepe Naše iz Okučana, ni kada nije došao na Markov trg na Dan državnosti nazvavši ga HDZ-ovim dernekom. Mi za Milanovićem ne plačemo. A ako je njemu sada teško, neka pati.

… jer država funkcionira …

Na njegovu, SDP-ovu i Škorinu žalost, država funkcionira, nastavljamo s mjerama za očuvanje radnih mjesta, isplaćuju se plaće, svi umirovljenici primaju mirovine, a dobit će i „Covid dodatak“, mladima stiže povrat poreza, zadržali smo kreditni rejting, pripremamo se za turističku sezonu…

… jer je je nebitan …

Milanovićeve tlapnje i uvrede slušamo već danima i danima. Očito je besposlen, nema ovlasti, ne zna što bi radio, nebitan je. Znate kako se kaže, onaj koji nema posla i s jarićima nešto radi.

… i jer će HDZ opet pobijediti!

Ako želi, neka Milanović ovako nastavi - ja mu neću ostajati dužan. I poručujem mu: HDZ je uvjerljivo pobijedio i opet će pobijediti!

Nastavljamo s mjerama za očuvanje radnih mjesta & s pripremama za pobjedu na lokalnim izborima!

A A A