Vijesti
26. 11. 2021.

CROBAROMETAR: HDZ i dalje premoćno, uvjerljivo prvi. Imamo daleko veći rejting nego SDP i „NE Možemo“ skupa!

Udruženoj ljevici, ako im zbrojimo rejtinge, „bježimo“ za šest postotnih bodova. Čudnovata družina Tomislava Tomaševića i Ivane Kekin iz mjeseca u mjesec nastavlja - tonuti. I prema istraživanju Nove TV, Domovinski pokret tavori ispod izbornog praga.

Naša stranka, s potporom 29.5% hrvatskih građana, u prednosti je nad drugoplasiranim SDP-om (13.2%) za impozantnih 16.3 postotnih bodova, a nad trećeplasiranom Tomaševićevom platformom (10.3%) za gotovo - dvadeset!

Od oporbene nemoći & zloće, za Hrvatsku su daleko važnije teme viši kreditni rejting & poboljšane procjene gospodarskog rasta!

Jači od kompletne ljevice

Imamo daleko veći rejting nego SDP i „NE Možemo“ skupa - „bježimo“ im za šest postotnih bodova.

Unatoč bjesomučnim nasrtajima udružene oporbe svih boja i zastava, HDZ-ov je rejting čvrst, stabilan, suveren.

Građani imaju izbor između anarhije i neodgovornih politikanata & onih koji su za red, sigurnost, zaštitu zdravlja i funkcioniranje gospodarstva!

Potop Tomaševićeve družine

Prema istraživanjima svih televizija (i HTV-a i RTL-a i Nove TV), još od srpnja čudnovata družina Tomislava Tomaševića i Ivane Kekin svakog mjeseca u svakom pogledu sve više - nazaduje.

DP tavori

MOST je na 4. mjestu s 9.4%, a Domovinski pokret antitestera Zlatka Hasanbegovića s 4.8% i dalje tavori ispod izbornog praga.

Ne vjerujte lažnim prorocima koji se bešćutno poigravaju s tuđim životima!

Prag zvan čežnja

Ostale stranke daleko su od izbornog praga. Najbliže je, prema Crobarometru, Centar s potporom od 2.6%, slijede Živi zid (2.3), HNS (1.5) te HSU i Hrvatski suverenisti (s po 1.2).

Glasni bez glasova

Svi ostali, od ljevice do (kvazi)desnice, ispod su „magične granice“ od 1.0% te skupa imaju 6.3 posto. HSS je na 0.6%, a HSLS i Reformisti na 0.3%. Glasnog GLAS-a Anke Mrak Taritaš nema - nigdje.

Neodlučnih je glasača veliki broj - 17.6%.

Napomena:

Istraživanje je provela agencija IPSOS od 1. do 20. u mjesecu, obuhvaćeno je 990 hrvatskih građana metodom osobnog razgovora. Maksimalna pogreška je +/- 3.3% te +/- 3.6% za stranke.

A A A