Vijesti
23. 1. 2022.

Ahmetović, Bernardić & Grmoja - uspješna suradnja troje opskurnih diletanata & dokazanih štetočina

Dok je vladao u Metkoviću, SDP3 (MOST) podijelio je hrpu protuzakonitih otkaza kako bi zaposlio pola Grmojine rodbine. I sad taj grad na ime izgubljenih sudskih sporova mora platiti milijun kuna. Dok su SDP2 i SDP1 bili ista partija, Bernardić i Ahmetović zazivali su 400.000 otkaza i krah turizma u COVID krizi te htjeli demontirati LNG terminal. No spriječili smo njihove zloćudne naume. Na kraju 2021. RH je imala 35.372 zaposlenih više nego godinu prije, dok je SDP u svom mandatu uništio 46.000 radnih mjesta. U 5 Plenkovićevih godina prosječna plaća porasla za 1.691 kunu, a u 4 Milanovićeve za - 201! SDP i MOST su posljednji koji imaju pravo dijeliti lekcije!

Mirela „LNG“ Ahmetović (SDP1), Davor „Premijer“ Bernardić (SDP2) i Nikola „Ivermektin“ Grmoja (SDP3) već neko vrijeme uspješno surađuju i usklađuju medijske istupe. A kako su se oni “snalazili”, to hrvatskio građani već dobro znaju.

U Grmoje su kratke noge!

Dok je u Metkoviću, gradu svog nastanka, SDP3 bio na vlasti, dijelio je šakom i kapom protuzakonite otkaze kako bi zaposlio pola Grmojine rodbine. I sad Grad Metković samo na ime izgubljenih sudskih sporova mora platiti milijun kuna odšteta i kazni.

Stoga je posve razumljivo da je Most u “svom” gradu doživio 6 izbornih debakla zaredom. Ali, Grmoja ne žali jer je ostvario svoj cilj - preselio se u Zagreb.

Nije lako biti Grmoja, biti toliko frustriran pa se svako jutro buditi s jedinom mišlju o novoj laži kojom će pokušati nauditi HDZ-u!

SDP - Stranka Dubokog Ponora

Bernardić i Ahmetović, dok su SDP2 i SDP1 bili ista partija, zloguko su najavljivali 400.000 otkaza u COVID krizi i krah turizma te nastojali demontirati ključni energetski projekt za Hrvatsku - LNG terminal.

DP se sam isključio iz partnerstva u ovoj Vladi, a SDP-ov je domet pokušati blokirati LNG - projekt koji nam osigurava energetsku autonomiju!

Na sreću, tu je HDZ

Na sreću, naša Vlada RH i HDZ spriječili su njihove zloćudne naume, kao što ćemo ih spriječiti i u budućnosti. Kao što će i SDP3 prvom prilikom doživjeti i 7. uzastopni poraz u Metkoviću.

Nisu nas uspjeli spriječiti da izgradimo LNG terminal, očuvamo radna mjesta & pripremimo sjajnu turističku sezonu! Ni ubuduće nećemo pokleknuti pred njima!

SDP-ovci, POKRIJTE SE UŠIMA!

U Hrvatskoj je u studenom 2021. prosječna neto plaća iznosila 7.333 kune, što je nominalno porast od 6.8% u odnosu na isti mjesec 2020. godine, a realno od 1.9%. S obzirom da SDP-ovi diletanti imaju obraza dijeliti lekcije, podsjetimo da je u njihovom 4-godišnjem mandatu prosječna plaća porasla za 201 kunu, a u 5 godina naše Vlada RH za - 1.691!

Dok drugi ili ruše ili dangube, mi radimo! I Bradley, i povećanje plaća i zaposlenosti, i dvoznamenkasti rast BDP-a!

Osim toga, kako je istaknuo i ministar rada Josip Aladrović, Hrvatska je na kraju 2021. imala 35.372 zaposlenih više nego 2020. godine, a pozitivni pokazatelji vide se i u prvih 20-ak dana siječnja:

- Pritom vrijedi napomenuti da smo na početku pandemije imali šok, tj. pad od oko 25.000 radnih mjesta u samo dva tjedna. No naša je Vlada odlučno intervenirala te s 12.5 milijardi kuna kroz Mjeru „Očuvanje radnih mjesta“ ne samo stabilizirala tržište rada, nego ga i poboljšala. Iz faze očuvanja ušli smo u fazu kreiranja radnih mjesta - nastavljamo s ulaganjima u aktivne politike zapošljavanja!

Milanovićeva Vlada - najgora Vlada

Dodajmo da je u 4-godišnjem SDP-ovu (Milanovićevu) mandatu zaposlenost u RH pala za 46.000 - toliko je radnih mjesta „spržila“ njihova diletantska Vlada. I to bez korone. No to ih nije smetalo da pokušaju opstruirati mjere kojima smo u COVID krizi očuvali 700.000 radnih mjesta, kao što to ni danas očito ne priječi Gargamela Grbina, komesarku Ahmetović i frustriranog Grmoju da dijele lekcije o „razvoju & progresu“.

A A A