Vijesti
25. 1. 2022.

Kada sam pročitao što je sve Milanović izrekao o Ukrajini, prvo sam pomislio da je riječ o nekome ruskom dužnosniku!

(VIDEO) Andrej Plenković: Pitam se i koje će to hrvatske vojnike Milanović povući - kad ih u Ukrajini nikad nije bilo. Možda je u „napadu šećera“ mislio na kontingent HV-a u Poljskoj, no i on se već vratio. Osim toga, proglasio je Ukrajinu „korumpiranom“. Ispričavam se toj prijateljskoj zemlji, prvoj članici UN-a koja je priznala RH. * Mislim da policija ne bi trebala postupati prema građanima zbog vrijeđanja na mrežama. Pozivam obojicu Zadrana na kavu u Banske dvore. Ako i tada budu mislili isto o meni, to ću poštovati. * Ako Milanović tvrdi da je Frka-Petešić „kriminalac“, upozoravam ga da je neprijavljivanje kaznenog djela također kazneno djelo. Neka ga prijavi, a može i mene.

Nakon izjave predsjednika HDZ-a i Vlade RH o sastanku nacionalnog vodstva naše stranke, donosimo i sažetak odgovora Andreja Plenkovića na pitanja okupljenih novinara.

Kako smo u COVID krizi odlučnim mjerama očuvali 700.000 radnih mjesta, tako ćemo i na proljeće zaštititi standard hrvatskih ljudi!

Najviše je pitanja postavljeno, naravno, o novim štetočinskim „biserima“ Karijesa s Pantovčaka:

Možda je imao „napad šećera“

Kada sam pročitao što je sve Milanović izrekao o Ukrajini, prvo sam pomislio da je riječ o nekome ruskom dužnosniku, a ne o predsjedniku RH. Drugo, zapitao sam koje će to hrvatske vojnike povući dođe li do eskalacije - kad ih ionako u Ukrajini nikad nije bilo. Možda je u „napadu šećera“ - valjda su mu dali bombone u Krašu - mislio na kontingent HV-a u Poljskoj, no i on se upravo ovih dana vratio u domovinu.

MOST LICEMJERJA: Mudro šute kad se Milanović grli s Dodikom & kad njihov zdravstveni stručnjak podržava COVID potvrde!

Međunarodni štetočina

Treće, ako je točno da je proglasio Ukrajinu „jednom od najkorumpiranijih zemalja na svijetu“, ispričavam se u ime RH Ukrajincima i toj prijateljskoj zemlji - prvoj članici UN-a koja je međunarodnu priznala Hrvatsku i kojoj je trenutačno okupiran dio teritorija, kao svojedobno i Lijepoj Našoj. Ta Milanovićeva nestvarna, uvredljiva izjava nema apsolutno nikakve veze s politikom naše Vlade.

Demantirao bih i Milanovićevu tvrdnju da Ukrajina dosad nije dobila ništa od EU-a. Europska unija dosad joj je dala 17 milijardi eura što bespovratne pomoći što beskamatnih zajmova, a danas je najavila i novu pomoć. 

Milanović & Most svakog dana iz gliba idu u gore blato

Nova tirada mržnje i uvreda

Nisam stigao upratiti što je točno Milanović izrekao o postupanju policije u Zadru, ni inače ne gledam njegove „nastupe“, ali nije teško pogoditi da je to bila još jedna tirada mržnje i uvreda - kojima redovito zagađuje javni prostor te time potiče i druge ljude na slični govor. Svejedno, mislim da policija ne bi trebala postupati prema građanima zbog vrijeđanja na mrežama. To je demokracija.

S odlukom policije nemam ni najmanje veze, uostalom, nikad mi nije ni palo na pamet bilo koga tužiti zbog uvreda i laži kojima sam svakodnevno izložen. Kako ne politiziramo HV, tako ne politiziramo ni policiju. U demokratskom društvu nema „političkih instrukcija“. Pozivam obojicu Zadrana - jedan je gospodin stariji od mene, drugi je mojih godina - na kavu u Banske dvore. Ako i dalje, nakon što me osobno upoznaju, budu mislili tako o meni, to ću poštovati.

Neka nas prijavi umjesto što prodaje bozu

Ako Milanović - taj zlonamjerni, bahati i bezobrazni politikant - tvrdi da je predstojnik mog ureda Zvonimir Frka-Petešić počinio kazneno djelo, upozoravam ga da je neprijavljivanje kaznenog djela za koje znaš također kazneno djelo. Molim ga neka prijavi i Zvonimira i mene DORH-u. Ako smo mi „kriminalci“, onda su to i svi SDP-ovi dužnosnici koji su ikad koristili državne stanove.

A A A