Vijesti
18. 2. 2022.

U Hrvatskoj imate one koji rade & one koji podmeću nogu i mrze

Andrej Plenković: „Unatoč nevjernim Tomama, RH će iskoristiti sva sredstva iz Fonda solidarnosti EU-a. Milanović? Vanjska politika - štetno i izolirano. Unutarnja - toksično. Kultura na razini pijanaca, komunikacija na razini divljaštva, a doprinos bilo kakvom segmentu funkcioniranja države - nula“. * Štetočini s Pantovčaka vrlo su slični, ako ne i isti, čelnici Živog Mosta. Mališani znanja, a divovi frustriranosti i teških, a ispraznih riječi. Lešinareći na neistini da je „prokockan novac za obnovu“, tražili su ostavku Vlade. I hoće li se ispričati? Neće. Hoće li išta promijeniti u svojoj infantilnoj retorici & sitnoj zloći? Neće. Drukčije ne znaju.

Na odlasku iz Bruxellesa, predsjednik Vlade RH i HDZ-a pojasnio je kako se uspio izboriti da Hrvatska sve do lipnja 2023. može koristiti europski novac za sanaciju šteta od potresa u Zagrebu:

- Unatoč nevjernim Tomama i histeriji, iskoristit ćemo sva sredstva iz Fonda solidarnosti EU-a. Donesena je politička odluka o pomicanju rokova, sve ostalo je tehnika. Kada postoji volja i kada se pitanju pristupi ozbiljno i argumentirano, onda se ono i riješi.

Plenković se izborio da Hrvatska može sve do lipnja 2023. koristiti europski novac za sanaciju šteta od potresa u Zagrebu!

Progresivna šteta & pandemija

Europska komisija razumije situaciju u kojoj se našla Hrvatska - dodao je Andrej Plenković:

- Radi se o progresivnoj šteti uslijed dva razorna potres te istodobno pandemiji. To je viša sila, to su izvanredne okolnosti. Zahvaljujemo predsjednici Ursuli von der Leyen i na podršci ulasku RH u Schengen i eurozonu.

O ŠTETOČINI & TITOVU GARDISTU S PANTOVČAKA

Na upit novinara predsjednik Plenković komentirao je i dvije godine Milanovićeva mandata:

- Vanjska politika: štetno i izolirano. Unutarnja politika: toksično. Politička kultura na razini pijanaca u birtiji, komunikacija na razini divljaštva, a doprinos bilo kakvom segmentu funkcioniranja naše države - nula.

Vrhovni lažljivac, a ne samo Štetočina s Pantovčaka! Titov gardist & „savesni drug“, a ne samo Komšićev fan!

Zašto nije rekao da su Bauk i Grbin banditi?

Podsjetio je da Milanović naziva cijeli „bandom“, a da Zvonimira Frku-Petešića lažno optužuje da je počinio kazneno djelo:

- Ajde, sokole, ako je prekršio zakon, onda ga prijavi! Upravo on orkestrira tu hajku, njegov jatak Bauk proglašava sve iz HDZ-a „razbojnicima“. A Grbin? E, njega Milanović opravdava. Kaže da se radi o „aljkavosti“. Zašto nije rekao da su Bauk i Grbin banditi?

Hoće li Milanović sada reći da je Grbin banda, da je Bauk banda, da je SDP banda?!?

U Hrvatskoj imate one koji rade i one koji podmeću nogu i mrze - zaključio je Plenković.

MOST SI NE MOŽE POMOĆI

Zbog dogovora koji je u korist Hrvatske Plenković postigao s Europskom komisijom najtužniji su Milanovićevi pioniri koji se odazivaju na ime Most. Tvrdili su da je „propao“ EU novac za obnovu te čak tražili ostavku Vlade RH.

Na njihovu tko zna koju blamažu podsjetili smo na FB stranici HDZ-a. Objavu prenosimo u cijelosti:

Bulj postao vanjskopolitički ekspert

Takvi su vam čelnici Živog Mosta. Mališani znanja i sposobnosti, a divovi frustriranosti i teških, a ispraznih riječi. Lešinareći na prvu loptu na neistini da je „prokockan novac za obnovu“, tražili su odlazak Vlade RH.

Nemaju pojma ni o čemu, a dijele lekcije o svemu. Tako je i vanjskopolitički ekspert Bulj ustvrdio da je premijer Andrej Plenković “trećerazredni igrač na međunarodnoj sceni”. Proslavila se i znamenita Selak Raspudić: „Plenkoviću, da imate ikakav utjecaj u EU-u, nešto biste poduzeli! Možda vam se Ursula ne želi javiti?“.

Nije lako biti Grmoja, biti toliko frustriran pa se svako jutro buditi s jedinom mišlju o novoj laži kojom će pokušati nauditi HDZ-u!

Giganti zavisti & malicioznih bedastoća

I hoće li se mostovci ispričati za ovakve maliciozne bedastoće? Neće. Hoće li išta promijeniti u svojoj infantilnoj retorici i sitnoj zloći? Neće. Drukčije ne znaju, ne mogu si pomoći.

O tome svjedoči i izjava velikog frajera Troskota koji se sad ruga predsjednici Europske komisije nazivajući je „Tante Ursula“ - umjesto da cijeni njezinu korektnost spram naše zemlje.

Za čije interese Milanović i njegov ljevičarski potrčko Raspudić priželjkuju sukob Hrvatske sa SAD-om, EU-om i NATO-om & propast pregovora u BiH?

Sve će u otužnom vodvilju tih giganata zavisti ostati isto: Bulj će drobiti o diplomatskom umijeću, Grmoja o nuklearnoj fizici, Petrov o gospodarstvu, a Raspudić o samozatajnosti i skromnosti. I tražit će svako jutro Vladinu ostavku.

A A A