Vijesti
31. 1. 2022.

Za čije interese Milanović i njegov ljevičarski potrčko Raspudić priželjkuju sukob Hrvatske sa SAD-om, EU-om i NATO-om & propast pregovora u BiH?

Milanovićev najodaniji mališan još jednom po narudžbi reciklira laži o Vladi RH, nanosi štetu Hrvatima u BiH te oslabljuje pregovaračku poziciju legitimnim političkim predstavnicima hrvatskog naroda. Raspudić se kao tzv. urbani ljevičar jugoslavenske orijentacije podjednako klanjao Milanoviću i dok je ovaj zdušno podržavao Komšića. Potpredsjednik HDZ-a Ivan Anušić: „Ljevičar Raspudić prilježno brani i izmišljotine o 'odlasku hrvatskih vojnika u Ukrajinu' - kojima Milanović želi uvući našu zemlju u sukob sa Zapadom, ali i izazvati paniku među hrvatskim ljudima“.

ANUŠIĆ: Naručeni nasrtaji na hrvatskog premijera

Gostujući na N1, potpredsjednik HDZ-a Ivan Anušić istaknuo je da je Nino Raspudić ljevičar koji je samo pronašao novu nišu u kojoj će djelovati:

- Google pamti. Njegove su „izjave“ uvijek usklađene s Milanovićem, tako i sad naručenim nasrtajima na premijera Andreja Plenkovića želi otežati vrlo osjetljive razgovore o izbornoj reformi u BiH, u koje su uključene i EU i SAD, te oslabiti pregovaračku poziciju legitimnim političkim predstavnicima Hrvata kao konstitutivnog naroda u BiH.

Most je i dosad bio dno, a sad je - dno dna! Raspudić? Anacionalni ljevičar & pobornik „građanske BiH“ koji glumi suverenista

Izmišljotine o Ukrajini

Ljevičar Raspudić podjednako prilježno - napomenuo je Anušić - brani i izmišljotine o „odlasku hrvatskih vojnika u Ukrajinu:

- Takvim lažima Milanović želi uvući našu zemlju u sukob s NATO-om, SAD-om i EU-om, ali i izazvati paniku među hrvatskim ljudima.

Kada sam pročitao što je sve Milanović izrekao o Ukrajini, prvo sam pomislio da je riječ o nekome ruskom dužnosniku!

Slušajući štetočinu Milanovića, pomislio sam da traži sankcije za Ukrajinu!

MILANOVIĆEV NAJODANIJI MALIŠAN OPET NANOSI ŠTETU HRVATIMA U BiH!

Na Raspudićev novi pokušaj obrane „časti i ugleda“ Štetočine s Pantovčaka reagirali smo i na službenom Facebooku naše stranke. Objavu prenosimo u cijelosti:

Ravnopravnost & legitimna zastupljenost Hrvata u BiH

Milanovićev ljevičarski potrčko i njegov najodaniji mališan Nino Raspudić još jednom reciklira laži o politici Vlade RH prema BiH.

Iz Strasbourga: Počast Sassoliju, Schengen, europodručje & nastavak međunarodnog angažmana za Hrvate u BiH

Dok oni svojim istupima štete Hrvatima u BiH i oslabljuju pregovaračku poziciju političkim predstavnicima hrvatskog naroda u ovim zahtjevnim okolnostima, predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković u stalnoj je komunikaciji s čelnicima europskih institucija i zemalja te međunarodnim posrednicima, kao i s predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem, kako bi pomogao u postizanju rješenja koje će osigurati ravnopravnost i legitimnu zastupljenost Hrvata u BiH.

Umanjuje mogućnost za postizanje dogovora

Hrvatska neće dopustiti da se u BiH odustane od načela ravnopravnosti triju konstitutivnih naroda, no za dogovor je potreban konsenzus predstavnika svih naroda i političkih stranaka u BiH, a ljevičarski potrčko Raspudić svojim izjavama umanjuje mogućnost za postizanje dogovora i u biti jedino nanosi štetu Hrvatima u BiH.

MOST LICEMJERJA: Mudro šute kad se Milanović grli s Dodikom & kad njihov zdravstveni stručnjak podržava COVID potvrde!

A upravo se potrčko Raspudić, kao tzv. urbani ljevičar jugoslavenske orijentacije, klanjao Milanoviću i dok je zdušno podržavao Željka Komšića. Da, valjda je tako branio interese našega hrvatskog naroda!

ZAŠTO JE ŽELIO DA ZA VIŠE NOVCA DOBIJEMO MANJE BRADLEYJA?

Dodajmo da Milanović još nije odgovorio na pitanje koje mu je u više navrata otvoreno postavio ministar obrane Mario Banožić - Zašto se tako gorljivo zauzimao za skuplju, daleko manje povoljnu ponudu za Hrvatsku?

A nije ni deklasificirao svoje izlete topovnjačama i vojnim helikopterima. Ali, ne brinite, opet će se tu naći potrčko Raspudić!

A A A