Vijesti
20. 5. 2022.

Kako možeš pomoći svom narodu ako sve okrećeš protiv sebe?

Milanović vrijeđa SAD, Francusku, 'korumpirane Ukrajince', Njemačku i 'male Švabe', pljuje po NATO-u i EU-u, želi izazvati sukob sa zapadnim saveznicima. Današnja Hrvatska: na jednoj strani Milanović, Raspudić, Beljak, Radnička fronta - na drugoj svi ostali. Na jednoj jačanje sigurnosti i savezničke suradnje, na drugoj moskovski čovjek s Pantovčaka i izolacija RH. Glasan kad treba braniti Kremlj, još se u veljači, prije ruske agresije na Ukrajinu, otvoreno protivio širenju NATO-a. No tada se još nije bio dosjetio zlorabiti Hrvate u BiH za svoje proruske stavove. Iskompleksiran i pakostan, jedini 'uspjeh' koji može postići jest to da samu Hrvatsku izloži vetu i blokadama - čije će žrtve biti naši građani.

Da je do Milanovića, Hrvatska bi bila izolirana

Šveđane naziva 'fašistima' i 'nabija ih…', fućka mu se za europska sredstva u jeku najgore krize, na dnevnoj bazi vrijeđa SAD, Francusku, Ukrajinu i 'korumpirane Ukrajince', Njemačku i 'male Švabe', Ujedinjeno Kraljevstvo, pljuje po NATO-u i EU-u, želi uvući Hrvatsku u sukob sa zapadnim partnerima.

Dok RH ima najveći broj zaposlenih u povijesti & uz pomoć EU-a postaje strateška zemlja za opskrbu energentima, Milanović nas želi sukobiti sa zapadnim saveznicima!

Da je do Milanovića, Hrvatska bi bila izolirana od europskih fondova i svih saveznika, a Hrvati u BiH napušteni kao u njegovome premijerskom mandatu.

Jesu li mu na prvom mjestu ruski ili hrvatski interesi?

Današnja Hrvatska: Na jednoj strani Milanović, Raspudić, Beljak, Radnička fronta - na drugoj svi ostali. Na jednoj jačanje savezničke suradnje i sigurnost u okviru NATO-a i EU-a, na drugoj moskovski čovjek s Pantovčaka te blokada i izolacija Hrvatska. Smjer za budućnost i smjer za prošlost.

Glasan kada treba braniti Kremlj, još se u veljači - prije ruske agresije na Ukrajinu - otvoreno protivio širenju NATO-a. No tada se još nije bio dosjetio zlorabiti Hrvate u BiH za svoje proruske stavove.

Do ravnopravnosti hrvatskog naroda u BiH nećemo doći Milanovićevim egzibicionizmom & njegovim proruskim cirkusom

Radovao se dok su Bošnjaci nametali Hrvatima predstavnike

Koliko mu je stvarno stalo do Hrvata u BiH pokazivao je dok je 'hrabro' u crvenom šuškavcu podupirao Komšića i tzv. građansku BiH, radovao se kada im je drugi narod nametao političke predstavnike. A kao premijer pune četiri godine na Europskom vijeću nije izustio nijedno slovo o nepravednom Izbornom zakonu BiH i majorizaciji Hrvata - i to dok su im se otimala prava.

Bio je šutljivi, nezainteresirani poltron kada je trebao zastupati Hrvatsku i Hrvate u BiH!

Milanović bi volio vladati po načelu - država, to sam ja! Ukinuo bi svaku instituciju s čijom se odlukom ne slaže, a hapsio svakog tko mu se ne divi!

Učvršćuje poziciju onima koji preglasavaju Hrvate

I sada, dok ispucava 'ćorke' o blokadi, ne samo da ide na ruku Kremlju koji provodi svirepu agresiju nad UKR, nego u biti i učvršćuje poziciju onima koji preglasavaju Hrvate u BiH.

Iskompleksiran, pakostan i ljubomoran na Andreja Plenkovića, jedini 'uspjeh' koji on može postići jest to da samu Hrvatsku izloži vetu i blokadama - čije će žrtve biti hrvatski građani. I to u jeku najvećih sigurnosnih, gospodarskih i energetskih neizvjesnosti.

A A A