Vijesti
15. 6. 2022.

Hoće li uvažena Dalija Orešković svojoj djeci sada pisati pisma o članovima Centra koji rade ovakve užasne stvari?!

(VIDEO) Sramota! Obje „progresivne“ zastupnice Centra, i Orešković i Marijana Puljak, pokušavale su opravdati dužnosnike svoje stranke iz Splita - koji su se s maloljetnicama dopisivali o seksu i nudili im zaposlenje kao „protuuslugu“. Kako bi stvar bila i gora, Ivica Puljak - nastojeći spasiti notornog Bojana Ivoševića - u slučaj je uvukao i osobe s invaliditetom, bezobzirno ih zloupotrebljavajući. Na to je u govoru na slobodnu temu u Hrvatskom saboru reagirao naš Andro Krstulović Opara: „Ova afera nije sramota Splita, nego onih koji bi, na čelu s Puljkom, htjeli relativizirati taj skandal!“.

Govor zastupnika Krstulovića Opare u ime Kluba zastupnika HDZ-a možete pogledati u cijelosti, a u nastavku donosimo ključne poruke:

 

 

Licemjerje zastupnica Centra!

Ova afera nije sramota moga grada, nego onih koji bi, na čelu s Ivicom Puljkom, htjeli relativizirati taj skandal! Split je već puno puta pokazao da je iskren, pošten, kulturan grad.

No što reći za zastupnicu Centra, te iste Puljkove stranke, koja svojoj djeci, kao, piše pisma o „lošem životu zbog HDZ-a“, a na sve moguće načine nastoji opravdati Ivoševića? Zašto sad ne napiše pismo svojoj djeci da u njezinoj stranci postoje ljudi koji su u stanju raditi ovakve užasne stvari?! Kako bi gđe Marijana Puljak i Dalija Orešković postupale da su u takvu seksualnu aferu upleteni članovi neke druge stranke? Koje licemjerje!

Oporba jučer: Pravosudna tijela nisu neovisna, HDZ njima vlada! Oporba danas: Zaštitimo tijela koja rade neovisno - to je borba za vladavinu prava!

Ljudska, politička i psihička nedoraslost

Izostankom priznanja pogreške, bez i najmanje kajanja, Ivošević opet potvrđuje da je ljudski, politički, emocionalno i psihički nedorastao sudjelovati u vođenju bilo čega, a kamoli velikog grada.

Ponavljam, ovo nije sramota Splita, nego opskurne ekipe zbog koje se Splitu počela gotovo svakodnevno lijepiti stigma grada slučaja. Zgrožen sam i tužan.

Maske su pale!

Grube i teške riječi, klevete i agresivno ponašanje pojedinaca koji imaju „mikrofon“ stvaraju društvo nemira i time mladosti pokazuju put izvan Domovine. A mi smo odlučili podizati djecu u našem gradu i odgajati ih u mirnom okruženju. I nećemo odustati od takvih vrijednosti, već od svih vas tražimo jednoglasnu i snažnu potporu u njihovom promicanju.

Sada, kad su se stvari demaskirale, vrijeme je da kažemo o čemu se radi: o sukobu između pristojnog, poštenog, normalnog i radišnog svijeta i onih koji su nedorasli. Odbijam stigmu grada slučaja nad Splitom i pozivam sve da dobro razmisle hoće li se ovako nešto sutra dogoditi i u vašem gradu, vašem mjestu. Naša je zadaća ovome stati na kraj!

A A A