Vijesti
15. 7. 2022.

Spremni smo na sve izazove koji nas očekuju! A nevjerodostojni Milanović jasno je pokazao svoje pravo lice u Madridu!

Gordan Jandroković za RTL Danas: Uz Olega Butkovića kao novog potpredsjednika Vlade, dobit ćemo i novog ministra financija. Biramo kvalitetne i odgovorne ljude koji žele raditi u Vladi. Marko Primorac ima sve potrebne kvalifikacije. Radi se o vrlo dobrom odabiru! Milanović? Često izgovara ružne riječi. Kako bi rekao Grašo: šporke riči svaki dan. A one, kao i njegova djela, najviše govore o njemu samom. Svu svoju nevjerodostojnost jasno je otkrio na NATO summitu u Madridu. Govorio je jedno, najavljivao da će se postaviti, a nije učinio - ništa. Pokazao se kao 'fejk'. A sada ga pustimo da se topi u vlastitoj nedosljednosti, manipulaciji i mržnji koju širi.

S predsjednikom Hrvatskog sabora razgovarala je Damira Gregoret.

Donosimo njegove ključne poruke:

O ZADNJOJ SJEDNICI

Važnom sjednicom Sabor sutra završava ovo zasjedanje. Donijeli smo puno zakona i odradili dobar posao, svjesni da su pred nama veliki izazovi. Na Hrvatsku utječu rat u Ukrajini, pandemija COVID-a, rast cijena energenata i hrane… Sukladno svemu tome, spremni smo i na izvanredno zasjedanje za vrijeme stanke.

O KVALITETNOM IZBORU MINISTRA FINANCIJA

Uz Olega Butkovića kao novog potpredsjednika Vlade, dobit ćemo i novog ministra financija. Biramo ljude koji su kvalitetni i odgovorni, ljude koji žele raditi u Vladi. Primorac ima sve kvalifikacije da bi dobro obavljao svoj posao. Mlad je, visokoobrazovan te ima političkog iskustva. Radi se o, po mom mišljenju, vrlo dobrom odabiru.

Zahvaljujem Mariću na predanom radu i velikom doprinosu postignućima Vlade - Novi ministar financija bit će Marko Primorac!

O 'FEJK' MILANOVIĆU

Često izgovara ružne riječi. Kako bi rekao Grašo: šporke riči svaki dan. A one, kao i njegova djela, najviše govore o njemu samom. Svu svoju nevjerodostojnost jasno je otkrio na NATO summitu u Madridu. Govorio je jedno, najavljivao da će se postaviti, a nije učinio - ništa. Pokazao se kao 'fejk'. A sada ga pustimo da se topi u vlastitoj nedosljednosti, manipulaciji i mržnji koju širi.

SAD JE JASNO: Milanović je iskoristio Hrvate u BiH kao alibi za unošenje podjela u NATO, zloupotrijebio njihov položaj za unutarnjopolitičke potrebe i - osramotio Hrvatsku!

O IZMJENI USTAVA

Referendum će biti jedina tema promjena Ustava. Na druge teme nećemo pristati i to smo jasno komunicirali.

A A A