Vijesti
8. 8. 2022.

Puljka će građani kad-tad zapitati: Što si stvarno napravio?

Ante Sanader: Hrvatska se nagledala takvih samoproglašenih mesija koji su bili giganti teških riječi, a nakon dolaska na vlast u svojim su sredinama postali liliputanci djela. U nedostatku bilo kakvoga konkretnog postignuća ili realiziranog razvojno-socijalnog projekta, a u višku agresije i nesposobnosti, Puljak se i poslije više od godinu dana vlasti u Splitu bavi onim jedinim u čemu je 'uspješan' - pljuvanju po drugima.

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i predsjednik HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije Ante Sanader na svojoj je Facebook stranici reagirao na novi spin splitskog gradonačelnika Ivice Puljka - koji je politikantski zloupotrijebio čak i preranu, tragičnu smrt novinara Vladimira Matijanića.

Sanaderovu reakciju prenosimo u cijelosti:

Parazitira na smrti

Puljka će građani kad-tad zapitati - Što si stvarno napravio?

U nedostatku bilo kakvoga konkretnog postignuća ili realiziranog razvojno-socijalnog projekta, a u višku agresije i nesposobnosti, Puljak se i poslije više od godinu dana vlasti u Splitu bavi onim jedinim u čemu je „uspješan“ - pljuvanju po drugima. Tako danas parazitira na smrti novinara Matijanića, pokušava je dovesti u vezu s HDZ-om.

S vremenom će Puljak biti sve agresivniji

I što će vrijeme protjecati, a rezultati u Splitu izostajati, Puljak će biti sve neodmjereniji i zločestiji, no kad-tad će ga sugrađani zapitati: Što si stvarno napravio - osim što što stalno skrećeš pažnju s vlastitih neuspjeha ili ih uvijek nastojiš opravdati drugima?

Hrvatska se nagledala takvih samoproglašenih mesija koji su bili giganti teških riječi, a nakon dolaska na vlast u svojim su sredinama postali liliputanci djela.

Hoće li uvažena Dalija Orešković svojoj djeci sada pisati pisma o članovima Centra koji rade ovakve užasne stvari?!

A A A