Vijesti
7. 9. 2022.

Penava je za Aferu Zmijanović „morao znati“! Hoće li podnijeti ostavku i zatražiti izvanredne izbore u DP-u?

„Stavljanje supruge uhićenog lupeža na listu za Hrvatski sabor nepobitni je dokaz da je vodstvo DP-a umiješano u sramotni slučaj!“ Tako bi glasile izjave oporbenih čelnika da se, umjesto o DP-ovcu, radi o bilo kojem članu HDZ-a. Ali, to što su se viđeniji DP-ovci javno hvalili bračnim parom Zmijanović i naslikavali s njim (ili to što je Zmijanović dizao DP u nebesa) nije nikakav „dokaz“ o umiješanosti vodstva te stranke u šibensku aferu. Niti bismo to ikad tvrdili. Želimo samo plastično predočiti kako u oporbi - bilo da je riječ o Penavi ili Benčić, Grmoji ili Grbinu - vladaju dvostruki kriteriji.

Penava se trese zbog razotkrivanja svoje koruptivne šibenske mreže! Nemoguće je da Penava nije znao za kriminal svog prijatelja Branimira Zmijanovića! Iza Zmijanovićeve rabote bjelodano stoji vrh Domovinskog pokreta!

Stavljanje supruge uhićenog Zmijanovića na visoko mjesto na listu za Hrvatski sabor nepobitni je dokaz da je vodstvo DP-a umiješano u ovu sramotnu aferu! I tako dalje…

Zmijanović - zvijezda DP-a

Tako bi otprilike glasile izjave oporbenih čelnika da se umjesto o DP-ovcu Zmijanoviću radi o bilo kojem članu HDZ-a, makar i najniže rangiranom, bez ikakvog utjecaja na politiku stranke.

Slušajući oporbu & čitajući neke medije, ispada da u Ini uopće nema Mađara!

I dok je u Aferi INA osumnjičeni Škugor imao toliku „potporu vodstva HDZ-u“ da je glatko propao na izborima i za člana Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba i za izaslanika na Općem saboru HDZ-a, nedavno privedeni Zmijanović bio je, kada je kao vijećnik u Šibeniku napustio HDZ, zvijezda DP-a, „potvrda“ da će „DP pobijediti“, da „uživaju podršku naroda“, da ih „ništa ne može zaustaviti“… Bla bla.

Benčić, Grmoja ili Grbin - dođe na isto

Ni to što su se viđeniji DP-ovci javno hvalili bračnim parom Zmijanović i naslikavali s njima (ili to što je Zmijanović dizao DP u nebesa), međutim, nije nikakav „dokaz“ o umiješanosti vodstva DP-a u šibenski slučaj. Niti bismo to ikada tvrdili. Želimo samo plastično predočiti kako u oporbi - bilo da je riječ o Penavi ili Benčić, Grmoji ili Grbinu - vladaju dvostruki kriteriji.

Grmoja - veliki prijatelj & partner s masovnim ubojicom! Sad je sve jasno!

Hoće li se Penava odreći saborskog mandata?

Hoće li vrli Penava zbog ove afere „za koju je morao znati“ podnijeti ostavku i zatražiti izvanredne izbore u DP-u? Hoće li se odreći svog saborskog mandata jer je to „jedini spas za Hrvatsku“?

Hahaha, mo'š mislit'!

A A A