Vijesti
17. 9. 2022.

Milanović je danas priznao da postoje radikalizirane grupe, koje treba „razbiti i pohapsiti“. Zašto je do jučer tvrdio suprotno?

Ako postoje radikalizirane grupe, a postoje, zašto onda Milanović nastavlja sa svojim štetočinskim egzibicijama i relativiziranjem činjenica? Time samo potvrđuje ono što je o njemu konstatirao Mario Kapulica - da ili nije razumio izvješće SOA-e ili da je svjesno manipulirao. PPVRH Tomo Medved iz Vukovara: „Molio bih da nitko ne relativizira sadržaj tog izvješća. Sigurnosno-obavještajna zajednica bilježi postojanje skupina koje imaju za cilj nasilno svrgavanje legalno izabrane vlasti. Službe su ih pratile i prije prosvjeda prošle subote“.

Iz Grada Heroja, gdje je sudjelovao na središnjem obilježavanja 31. obljetnice Bitke za Vukovar, potpredsjednik Vlade RH i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved komentirao je, na upit novinara, novu Milanovićevu tiradu laži i provalu gnjeva.

Službe su pratile radikalne skupine i prije prosvjeda

General Medved je naglasio da „činjenica jest da sigurnosno-obavještajna zajednica, koja svoj posao radi profesionalno i odgovorno, bilježi postojanje radikalnih skupina koje imaju za cilj nasilno svrgavanje legalno izabrane vlasti u Hrvatskoj“:

- Službe su pratile te skupine i prije prosvjeda prošle subote. Te je činjenice, kao i ja danas, naveo potpredsjednik saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Mario Kapulica, ne otkrivajući detalje iz izvješća SOA-e. Stoga bih molio da nitko ne relativizira sadržaj tog izvješća.

Milanović ili nije pročitao izvješće SOA-e o ekstremizmu u Hrvatskoj, ili ga ne razumije, ili svjesno manipulira

Za razliku od nekih, Vlada ozbiljno shvaća sve sigurnosne prijetnje

Za razliku od nekih, Vlada RH ozbiljno shvaća sve elemente koji su sadržani u izvješću SOA-e. Nećemo dopustiti da se ugrozi ustavnopravni poredak i sigurnost hrvatski građana - zaključio je potpredsjednik Vlade RH i zamjenik predsjednika HDZ-a Tomo Medved.

Obezglavljenu, jalovu oporbu povezuje jedino mržnja prema HDZ-u & nekritička želja za dolaskom na vlast po svaku cijenu!

 „RADIKALNIM SKUPINAMA TREBA SUDITI!“

Na ove riječi generala Medveda dodajmo da je Milanović danas i sam priznao da u Hrvatskoj postoje radikalne grupe. Štoviše, napomenuo je da ih treba „razbiti i pohapsiti“ te da im potom treba „suditi“.

Na silu oponira premijeru Plenkoviću

Zašto onda nastavlja sa svojim štetočinskim egzibicijama i relativiziranjem sigurnosnih činjenica? Zašto je onda do jučer tvrdio, nastojeći na silu oponirati premijeru Andreju Plenkoviću, da u našoj zemlji „nema radikalnih skupina“?

Time je Milanović samo potvrdio ono što je o njemu konstatirao naš zastupnik Mario Kapulica - da ili nije pročitao izvješće SOA-e, ili ga nije razumio, ili da je svjesno manipulirao s njim.

(Screen: HRT, N1, Direktno)

Vodstva MOST-a & DP-a ne mogu se „oprati“ od odgovornosti za fijasko prosvjeda, ali i za huškanje, zazivanje kaosa & pozive na rušenje!

MILANOVIĆ JE UVIJEK SAM SEBI NAJVAŽNIJI

Žao nam je jer Milanović svojim novim izljevom mržnji i laži medijski zasjenio 31. obljetnicu Bitke za Vukovar, ali i Dan hrvatskih branitelja Grada Križevaca - na kojem je i sam sudjelovao. Uvijek je sebi važniji od događaja na koji je pozvan.

No što je, tu je. Bez obzira na Štetočinu s Pantovčaka, u Vukovaru je dostojanstveno, s ponosom i trajnom zahvalnošću prema hrvatskim braniteljima, obilježena ta važna obljetnica.

A A A