Vijesti
5. 10. 2022.

Licemjeran, a loš matematičar! Je li to onaj isti Penava koji je prije 4 godine potpisao plakat potpore Čoviću, a sada se pita „što je on radio zadnjih 6 godina“?

HDZ VUKOVAR: Ivane, Ivane, 2022 - 2018 = 4! Otkad se strasno zaljubio u Kremljenka s Pantovčaka, Penavi je svaki uspjeh hrvatskog naroda postao neuspjeh. Stoga je, skupa s Peović i tragikomičnim Grmojom, i pozivao na prosvjede protiv kreditnih kartica, 'svjetske nadvlade' i zdravog razuma. No narod mu je dao - otkaz! Unatoč svim opstrukcijama sramotnog Milanovića, koji je činio sve da visoki predstavnik NE donose odluke u korist naših sunarodnjaka, i njegovog novootkrivenog fana Penave, naša će Vlada nastaviti sa snažnim međunarodnim angažmanom na dobrobit Hrvata u BH.

Gradska organizacija HDZ-a Grada Vukovara reagirala je na novi politički salto mortale Ivana Penave. Trenutačni čelnik Domovinskog pokreta - iz novoprobuđene ljubavi prema Zoranu Milanoviću, a i iz frustriranosti zbog postignuća Andreja Plenkovića - sada pljuje čak i po Draganu Čoviću, predsjedniku Hrvatskog narodnog sabora BiH.

Penava je „zaboravio“ da je donedavno i sam zdušno podržavao Čovića. Tako to biva kada na pritisak gumba moraš pružati podršku Kremljenku s Pantovčaka.

Reakciju vukovarskog HDZ-a prenosimo u cijelosti:

Kronično licemjerje & politička amnezija

Licemjeran, a loš matematičar! Je li to onaj isti Ivan Penava?

Ovaj čovjek na slici je prije 4 godine potpisao plakat potpore Draganu Čoviću, a sada se pita „što je on radio zadnjih 6 godina“? Ivane, Ivane, 2022 - 2018 = 4!

Sada nas već zabrinjava još jedna Penavina dijagnoza. Osim kroničnog licemjerja, utvrđena mu je i politička amnezija.

Narod mu je dao - otkaz!

Za Penavu je svaki uspjeh Hrvatske i hrvatskog naroda postao neuspjeh. Stoga je, skupa s Katarinom Peović i tragikomičnim Nikolom Grmojom, pozivao na prosvjede protiv kreditnih kartica, 'svjetske nadvlade' i zdravog razuma. No doživio je debakl. Narod mu je dao - otkaz.

Narod je vodstvima MOST-a i DP-a dao - otkaz!

Vukovar zaslužuje više i bolje od licemjernog gradonačelnika koji obnaša vlast sa Željkom Sabom, a ispija kave s Kremljenkom s Pantovčaka - koji sramoti Hrvatsku. Krasno društvo, nema što!

Pozdravljamo intervenciju visokog predstavnika

Vukovarski HDZ ovim putem čestita Hrvatskom narodnom saboru BiH i HDZ-u BiH na sjajnim izbornim rezultatima, na plebiscitarnoj potpori koju su dobili među Hrvatima u BiH!

Čestitke Hrvatskom narodnom saboru BiH na plebiscitarnoj pobjedi među Hrvatima & podrška intervenciji visokog predstavnika

Pozdravljamo i intervenciju visokog predstavnika koja je osigurala - na inicijativu premijera Andreja Plenkovića - sudjelovanje legitimnih predstavnika hrvatskog naroda u izvršnoj vlasti u BiH.

Ljubomorni Kremljenko & njegov fan Penava

Veliki je to vanjskopolitički uspjeh Vlade RH, plod višegodišnjeg ustrajnog rada i mudre politike stvaranja saveznika - suprotno od Milanovića u kojeg se odjednom tako strasno zaljubio Penava.

Kremljenko je vrijeđanjem svih međunarodnih partnera samo štetio Hrvatima u BiH i činio sve da g. Christian Schmidt NE donose odluke u korist naših sunarodnjaka.

Prvi korak za dogovor o izbornoj reformi

Unatoč svim opstrukcijama notornog Milanovića i njegovog novootkrivenog fana Penave, naša Vlada Republike Hrvatske nastavit će sa snažnim međunarodnim angažmanom na dobrobit Hrvata u BiH.

Schmidtove odluke tek su prvi korak za dogovor o izbornoj reformi u kojoj će se hrvatskom narodu osigurati stvarna ravnopravnost i u Predsjedništvu BiH.

Schmidtove odluke veliki su uspjeh naše Vlade! Milanović & Most? Pomogli su Komšiću & činili sve da visoki predstavnik NE intervenira u korist Hrvata!

A A A