Vijesti
6. 10. 2022.

Oporba je tražila da Vlada podnese ostavku zbog uhićenja Dragana Kovačevića, a sada im služi kao „ključni svjedok”!?

Grupa manipulanata i cirkusanata koristi USKOK-ova optuženika, očajnika koji se pokušava spasiti, kojem prijeti višegodišnja robija, kako bi lažno optuživao Vladu RH i hrvatskog premijera. Dno dna! Andrej Plenković: Jad, čemer, hvatanje za slamku! Rušilačkoj oporbi ne ide na izborima, pa je u mržnji i frustriranosti spala na ovu zastrašujuće nisku razinu - da asistira osobi optuženoj za lopovluk i mito u Janafu! I to usred kaznenog postupka! Damir Habijan: Oporba je u Hrvatskom saboru inscenirala malu, otužnu predstavu. Pomaže Kovačeviću u pokušaju da pronađe slamku spasa.

Tragikomični igrokaz i još jedno samosramoćenje oporbe, predvođene MOST-ovim mališanima, na upit novinara komentirao je predsjednik naše Vlade i naše stranke iz Praga, gdje sudjeluje na prvom sastanku na vrhu Europske političke zajednice:

- Očaj, jad, čemer, hvatanje za slamku! Oporba u Hrvatski sabor, na Antikorupcijsko vijeće, dovodi USKOK-ova optuženika, koji baca u eter izmišljotine kako bi se pokušao spasiti, kako bi zaštitio sebe! Rušilačkoj oporbi ne ide na izborima, pa je u frustriranosti i mržnji spala na ovu zastrašujuće nisku razinu - da asistira osobi optuženoj za teški kriminal, za lopovluk, izvlačenje novca i mito u Janafu! I to usred kaznenog postupka!

Glib po mjeri MOST-a

Ili orkestriraju demonstracije s molotovljevim koktelima. To je ta politička scena, taj glib po mjeri MOST-a! - dodao je Andrej Plenković:

- S indignacijom odbacujem sve lažne optužbe. Nisam „naredio“ ni da se potpisuje memorandum ni da se zatvori sisačka rafinerija. Iskreno, sve bi to skupa bilo smiješno da nije - tužno. Pa upravo je Dragan Kovačević, koji za oporbu sada glumi „vjerodostojnog“ svjedoka, hvalio taj memorandum dok je bio na čelu Janafa. Mi se na famoznom sastanku ništa nismo složili, oni su nam izložili temu, a kasnije su se INA i Janaf dogovorili.

Zaštitili smo prava Hrvata u BiH, i to zahvaljujući lobiranju Vlade & unatoč i usprkos Milanoviću i MOST-u!

Građani vide razliku

Na sreću, hrvatski ljudi znaju tko im osigurava gospodarski rast, Schengen, veće plaće, uspješnu turističku sezonu, tko im daje potpore i subvencije, tko limitira cijenu struje i ograničava cijene prehrambenih proizvoda - zaključio je predsjednik Plenković:

- S jedne strane Vlada RH vodi računa o istinskim interesima i stvarnim problemima hrvatskih građana, a s druge imate ovu rušilačku, remetilačku ekipu koja će učiniti sve ne bi li se dokopala vlasti, pa makar u Sabor, ponavljam, zvala USKOK-ova optuženika.

Činimo ono što Vlada i treba činiti - pomažemo građanima i gospodarstvu!

HABIJAN: Oporba pomaže Kovačeviću u pokušaju da pronađe slamku spasa

Naš saborski zastupnik Damir Habijan, odvjetnik i potpredsjednik Antikorupcijskog vijeća, konstatirao je da je oporba inscenirala malu, otužnu predstavu s tzv. saslušanjem Dragana Kovačevića.

- Tužno je da cirkusanti u svoje politikantske svrhe koriste osobu koja je Uskokov optuženik, i usto sugestivnim pitanjima, što je zakonom zabranjeno, pokušavaju graditi neku svoju priču. Ova predstava pravo je ogledalo današnje oporbe, koja pomaže Kovačeviću u pokušaju da pronađe slamku spasa i izvuče se iz kaznenih postupaka.

DNO DNA!

Rekapitulirajmo: oporba je tražila da Vlada RH podnese ostavku zbog uhićenja ondašnjeg predsjednika Uprave Janafa, a sada im služi kao „ključni svjedok”!? I bez i najmanje zadrške prihvaćaju kao utemeljene tvrdnje lika koji je pod krinkom noći bacao mobitel u Savu!?

Grupa političkih manipulanata koristi očajnika kojem prijeti višegodišnja robija kako bi lažno optuživao Vladu RH i premijera Plenkovića. Dno dna!

A A A