Vijesti
12. 10. 2022.

Rokaj, barba Putine! Rokaj, baćuška Raspušenko!

Ante Sanader: „Premijera Plenkovića sad najglasnije prozivaju MOST-ovci - koji su zdušno bili na strani Rusije. Klicali su 'Rokaj, barba Putine!', opravdavali agresiju na Ukrajinu, no sad su iznenađeni i uvrijeđeni kad se o tome otvori pitanje. Notorni Raspudić, taj potrčko na Milanovićevu daljinskom upravljaču, zasigurno neće dijeliti lekcije HDZ-u! A o 'demokraciji' nam zacijelo neće docirati ni mali tiranin Grbin“. Dodajmo na ove riječi da se nadamo da će Raspušenko prestati varati Hrvate u BiH dok kao klasični provokator radi za Komšića i Kremlj…

Politički tajnik HDZ-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora Ante Sanader reagirao je na novi ispad „Malog Kremljenka“ Nine Raspušenka, sovjetskog padobranca i Komšićeva provokatora ubačenog u MOST.

MOST-ovci se sami autali

Istaknuo je da premijera Andreja Plenkovića sad najglasnije prozivaju zastupnici koji su zdušno bili na strani Rusije i gorljivo navijali za Putina, osobito MOST-ovci:

- Predsjednik Vlade RH nikog poimence nije spomenuo, no oni su se sami javili. Nije ih trebalo prozvati imenom i prezimenom, sami su se prozvali. Klicali su "Rokaj, barba Putine!", opravdavali rusku agresiju na Ukrajinu, a sad su iznenađeni i uvrijeđeni kad se o tome otvori pitanje.

Udružena oporba pjeva pjesmice & pokušava srušiti Vladu. Pitanje je samo koliko je ta orkestrirana operacija unutarnja, a koliko vanjska

Mali tiranin iz Kragujevca

Notorni Raspudić, taj ljevičarski potrčko na Milanovićevu daljinskom upravljaču, zasigurno neće dijeliti lekcije HDZ-u! - dodao je Sanader, osvrnuvši se i na posrnulog predsjednika SDP-a:

- O „demokraciji“ nam zacijelo neće docirati ni mali tiranin Peđa Grbin - koji je izbrisao više tisuća članova svoje stranke i dekretom smijenio, i to dvaput, partijsko vodstvo u Zagrebu, koji je izbacio čak 18 saborskih zastupnika iz SDP-a!

Da smo mi učinili ono što čini SDP, proglasili bi nas tiranima!

JOŠ SAMO DA PRESTANE VARATI HRVATE U BiH …

Na bizarnu tvrdnju kremljanskog licemjera Nine Raspušenka da „Plenković koristi tragediju Ukrajinaca“ ironično smo odgovorili (i) na našem FB-u:

Više ne slavi “nepobjedivu rusku vojsku”

Dobro je, Raspušenko je evoluirao i prihvatio, nadamo se iskreno, stajališta koja Vlada RH ima od prvog dana. Sada ipak, poput nas, govori o tragediji ukrajinskog naroda, više ne optužuje Ukrajinu da je “izazvala Rusiju”, a Ukrajince da sami sebe ubijaju.

Više ne slavi Putina i “nepobjedivu rusku vojsku”, više ne opravdava aneksiju Krima.

Nada posljednja umire

Još samo da prestane, po uzoru na svog idola s Pantovčaka, varati Hrvate u BiH dok kao klasični provokator radi za Komšića…

Zaštitili smo prava Hrvata u BiH, i to zahvaljujući lobiranju Vlade & unatoč i usprkos Milanoviću i MOST-u!

A A A