Vijesti
24. 2. 2024.

CROBAROMETAR: S rejtingom od 28.7% jači smo nego SDP, NE Možemo & MOST skupa!

Stabilnost i sigurnost. Usprkos „prosvjedu“ te sve agresivnijim nasrtajima retrogradne ljevice i njenog idola Milanovića, HDZ je i dalje u premoćnom vodstvu. Prema istraživanju Nove TV, „Centar“ fejkera Puljka potonuo je na - 0.3%. Neodlučni birači (18.1%) druga su politička snaga, daleko iznad Grbinova SDP-a - koji je sa samo 13.9% gotovo 15 postotnih bodova ispod HDZ-a. I ti podaci dovoljno svjedoče o „povjerenju“ koje ovakva oporba uživa među hrvatskim građanima. Nakon tolike mržnje i nervoze koje je iskazala, platforma beznađa „NE Možemo“ mora se zadovoljiti s rejtingom od 7,6%.

HDZ je i dalje na vrhu, s uvjerljivom prednošću - morali su konstatirati u Dnevniku Nove TV. Navode da je došlo do promjena u popularnosti stranaka, „ali ne i tektonskih“.

Hrvatska raste - nema povratka na staro!

Naša je stranka i u veljači u suverenom vodstvu s podrškom 28,7% ispitanika, što je neznatno manje nego prošlog mjeseca (-0,4%), unutar statističke pogreške.

POVIJESNA REFORMA: Najveće povećanje plaća ikada za 244.000 zaposlenika u javnoj i državnoj službi!

Ljevičarske mališanke & mališani

Ni medijski toliko promovirani „prosvjed“ 11 ljevičarskih stranaka na Trgu svetog Marka …

Pitanje za natražne ljevičare, jedva okupljene iz cijele zemlje nakon tjedan dana priprema i agresivne kampanje: Zar stvarno mislite da ćemo ustuknuti?

… ni svakodnevni izljevi mržnje Zorana „Lex Perković“ Milanovića nisu uspjeli poremetiti odnose snaga.

Iskompleksirani luzer Zoran „Lex Perković“ Milanović kontaminira javni prostor lažima jer se skriva od pitanja na koja još nije odgovorio

Nikako da dođe do „kraja HDZ-a“

Na drugom je mjestu SDP s 13,9%, gotovo 15 postotnih bodova ispod nas. Toliko o „kraju HDZ-a“, kako već tjednima priželjkuju i „najavljuju“ iz redova natražne ljevice.

Platforma beznađa pod nazivom „NE Možemo“ mora se zadovoljiti s trećim  mjestom i rejtingom od ne baš impresivnih 7,6% potpore.

Je li „prosvjed“ naštetio HDZ-u? Ne. Zašto? Radilo se o predizbornom skupu radikalne ljevice, s porukama koje podsjećaju na totalitarne režime

Uzalud ideološki moratorij

Na četvrtoj su poziciji MOST (7,0%), a na petoj je Domovinski pokret (6,9%). Nikola Grmoja i njegovi provokatori i dalje će se tješiti da „njihovo vrijeme samo što nije došlo“.

Kad se podvuče crta, HDZ je sam jači od mehaničkog zbroja rejtinga moratorijske koalicije SDP / MOST / NE Možemo.

Glasni bez glasova

I to je. Nijedna od ostalih stranaka nije ni blizu izbornog praga. Nijedna nema podršku veću od 1,5% - tako da Nova TV nije ni izradila ilustracije o njima.

U toj je autsajderskoj skupini čak 9 stranaka koje su se nedavno okupile na Markovu trgu. IDS je na 1,4%, Radnička fronta na 1,1%, Socijaldemokrati 0,9%...

Ivica Puljak zvani Potop

Vrijedi pak izdvojiti da je tzv. Centar hiperambicioznog, a hipernesposobnog OPG-a Puljak (Obiteljsko političko gospodarstvo) potonuo na 0,3%. Splićanke i Splićani očito su shvatili o kakvim je prevarantima riječ.

Hrvati su jasno poručili što misle o Puljkovu vrijeđanju vjernika & svih koji se ne dive njegovoj neizmjernoj umišljenosti, isključivosti i nesposobnosti!

Oporba ne privlači glasače

Neodlučni birači (18.1%) druga su politička snaga u zemlji, daleko iznad partije posrnulog Peđe Grbina i njegove Staljinke - komesarke Mirele Ahmetović.

Hrvatska po komesarki Ahmetović & SDP-u: Zemlja u kojoj bi partija po kratkom postupku presuđivala neistomišljenicima!

I taj podatak dovoljno govori o tome koliko „povjerenje“ ta i takva oporba uživa među hrvatskim građanima.

NAPOMENA:

Istraživanje je provela agencija Ipsos puls između 1. i 17. veljače. Dakle, obuhvatilo je proces izbora novoga glavnog državnog odvjetnika i najavu skupa rigidne ljevice, ali ne i sami „prosvjed“ i njegove odjeke.

Uzorak: 989 punoljetnih građana iz cijele Hrvatske. Mogućnost odstupanja: +/- 3,6%.

A A A