Vijesti
16. 3. 2024.

Odgovor iz Osijeka & Vinkovaca - Milanović nas je samo dodatno motivirao da 3. put zaredom pobijedimo i njega i njegovu partiju!

(VIDEO) 17. travnja je Svjetski dan cirkusa. A kako bi taj cirkus bio još veći, Milanović je odlučio ići na izbore sa SDP-om. Sjajna je to vijest, napokon su maske potpuno pale - potvrdilo se da je on cijeli mandat na Pantovčaku, umjesto da bude predsjednik svih građana, radio za svoj SDP i Grbina! Imali smo do danas skrivenog lidera ljevice, a sada imamo kalkulantskog „kandidata za premijera“. I on i proturazvojna ljevica izgubit će 3. uzastopni put! - poručio je predsjednik Andrej Plenković s dva 34. „rođendana“, s obljetnica HDZ-a u Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji. Atmosfera? Sjajna, pobjednička!

Milanovićevo izravno uključivanje u parlamentarne izbore jasna je poruka da SDP nikada nije bio slabiji! - također je istaknuo predsjednik naše stranke i naše Vlade na dvjema obljetnicama:

- To potvrđuje, međutim, i da je u paničnom strahu od pravne države i DORH-a!

I treće, ovaj njegov potez možemo promatrati i u svjetlu ruskih predsjedničkih „izbora“ - dodao je Andrej Plenković:

- Nećemo dopustiti Milanoviću da izvuče Hrvatsku iz okrilja demokratskog Zapada, iz EU-a i NATO-a! Nećemo mu dopustiti da Hrvatsku isporuči Rusiji!

I u Osijeku i u Vinkovcima sjajna, pobjednička atmosfera

I iz Osijeka i iz Vinkovaca odaslana je jasna poruka autoritarnoj, retrogradnoj, proturazvojnoj ljevici: Još jednom će Milanović i njegov SDP doživjeti poraz!

Baš kako je i rekao Plenković - Milanović nas je samo dodatno motivirao da ih 3. put zaredom pobijedimo!

Zar su stvarno mislili da će nas impresionirati?

Vlada RH, na čelu s premijerom Plenkovićem, i u 3. će mandatu podizati plaće, BDP i zaposlenost, subvencionirati energente i razvijati zemlju.

A Hrvatska će ostati ondje gdje i pripada, gdje ju je htio i dr. Franjo Tuđman - u samoj jezgri Europe i demokratskog Zapada! Nema povratka na staro - na pustoš zvanu SDP!

17. travnja bit će 3:0 za HDZ. Za Hrvatsku koja će i dalje rasti!

I još jedna jednodušna poruka iz Osijeka i iz Vinkovaca: Ispravili smo vaše nepravde prema Slavoniji, nećete je ponovno baciti u SDP-ovu provaliju! Naša Vlada jamstvo je da će se nastaviti s rekordnim ulaganjima u razvoj istoka  Hrvatske.

NAMA JE SVAKI DATUM DOBAR

Prije Milanovićeva autanja kao predstavnika rigidne ljevice, predsjednik Andrej Plenković iz Osijeka je komentirao njegovu odluku da se Izbori održe u srijedu, 17. travnja:

- Malo neobično, ali nama je svaki datum dobar, svaki nam odgovara. Veselimo se kampanji. Što se nas tiče, bit će afirmativna, temeljena na postignućima i viziji daljnjeg rasta i razvoja Hrvatske u iduće 4 godine. Rekordno smo povećali plaće, jučer donijeli i 6. paket mjera za zaštitu standarda, izgradili Pelješki most, uveli neradnu nedjelju…

Ključna razlika

Ispunili smo obećanja iz Programa „Sigurna Hrvatska“, mnoga i premašili, a sada ćemo predstaviti i neke nove ideje i strateške ciljeve - dodatno je naglasio:

- U odličnoj smo formi, HDZ je spreman za demokratski test. Stalno obilazimo zemlju, svih ovih 8 godina, a sad ćemo to činiti još intenzivnije. Dok mi rješavamo konkretna pitanja te se uspješno suočavamo sa svim izazovima, oporba se svodi na - mržnju. I to je ta ključna razlika.

Naše su politike jamstvo nastavka rasta plaća, zaposlenosti i BDP-a, jamstvo stabilnosti i sigurne Hrvatske u svim izazovima!

A A A