Vijesti
5. 3. 2024.

Naše su politike jamstvo nastavka rasta plaća, zaposlenosti i BDP-a, jamstvo stabilnosti i sigurne Hrvatske u svim izazovima!

(VIDEO & PHOTO) 34. rođendan HDZ-a Grada Karlovca & Karlovačke županije. Andrej Plenković: I ovaj je veličanstveni skup potvrda snage HDZ-a! Kampanja će nam biti jasna i jednostavna - građanima ćemo predstaviti nedvojbena postignuća naše Vlade u dosadašnjih 8 godina, ali i viziju budućnosti i razvoja zemlje do kraja desetljeća. Hrvatskoj ne trebaju proturazvojni eksperimenti kakve gledamo u Gradu Zagrebu, nego iskusni, ozbiljni i odgovorni ljudi, koji su se dokazali u zahtjevnim vremenima. Zajedno ćemo obnoviti povjerenje hrvatskog naroda ZA 3. uzastopni mandat u Banskim dvorima! 

Demonstracija snage zajedništva i u Karlovcu, Gradu na Četiri Rijeke. Pobjedničko ozračje! Ponos! Postignuća! Pouzdanost! U svim izazovima HDZ uvijek korak ispred drugih!

VIVAT CROATIA!

Članice i članovi, simpatizerke i simpatizeri najjače, stožerne stranke hrvatskog naroda - oko 2.000 njih - dupkom su ispunili Školsku športsku dvoranu „Mladost“.

S JEDNE STRANE USPJESI & DALJNJI RAST, A S DRUGE - DESTRUKCIJA & KAOS!

Izdvajamo i ostale naglaske iz govora predsjednika naše stranke i naše Vlade Andreja Plenkovića:

Pred biračima je jednostavan izbor: s jedne su strane naši rezultati i daljnji rast Hrvatske, a s druge rigidno-lijeva oporba i njeni provokatori na lažnoj desnici - koji za hrvatske ljude dosad nisu napravili baš ništa!

A ništa im i ne nude, osim kaosa, destrukcije, viših poreza, ekonomske regresije i vrijeđanja dr. Franje Tuđmana, utemeljitelja suvremene Hrvatske!

Pitanje za natražne ljevičare, jedva okupljene iz cijele zemlje nakon tjedan dana priprema i agresivne kampanje: Zar stvarno mislite da ćemo ustuknuti?

U protekla dva mandata nije bilo izazova s kojima se naša Vlada nije odlučno i uspješno suočila. A tto je u stanju samo HDZ - najveća, najjača i najodgovornija stranka u Hrvatskoj, koja je uvijek korak ispred svih ostalih!

Na izbore idemo ponosni na svoja postignuća, s jasnom vizijom daljnjeg rasta & razvoja Hrvatske u novom 4-godišnjem mandatu

Plava, nepobjediva utvrda HDZ-a

Veliko mi je zadovoljstvo vidjeti ovakav zanos i elan, ovakav entuzijazam! VII. izborna jedinica od samih je početaka plava, nepobjediva utvrda HDZ-a. A to će i ostati, predvođena nositeljem naše liste - Tuđmanovim generalom Tomom Medvedom, generalom pobjedničke Hrvatske vojske!

Živjeli prijatelji, živjela Hrvatska!

Osim predsjednika Plenkovića, na veličanstvenom su se skupu obratili i zamjenik predsjednika HDZ-a general Medved, predsjednica Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ i čelnica karlovačkog (županijskog) HDZ-a Nada Murganić, županica Martina Furdek-Hajdin i gradonačelnik Damir Mandić.

MEDVED: Na Tuđmanovim temeljima i danas ostvarujemo sve strateške ciljeve!

HDZ je pozicioniran upravo ondje gdje ga je i zamislio naš prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman - koji je tih '90-ih prošlog stoljeća prepoznao presudni trenutak u povijesti, s hrvatskim braniteljima i u zajedništvu hrvatskog naroda omogućio slobodu i demokraciju u kojima danas živimo te postavio temelje Republike Hrvatske.

Suvremena Hrvatska temelji se na hrabrosti i žrtvi hrvatskih branitelja & zajedništvu hrvatskog naroda!

I dandanas HDZ i Vlada, predvođeni predsjednikom Plenkovićem, na istim temeljima domoljublja, narodnjaštva, demokršćanstva i državotvornosti te obiteljskim vrijednostima ostvaruju sve strateške ciljeve i odlučno odgovaraju na sve izazove.

Usprkos globalnim krizama, moderniziramo i jačamo Hrvatsku vojsku te ispravljamo SDP-ove nepravde prema hrvatskim braniteljima!

Nećemo ustuknuti ni koraka!

Dok je HDZ u svim ovim godinama dokazao da zna, hoće i može - bezidejna oporba pokazala je samo svoju nesposobnost. Grozote koje upućuju našoj stranci rezultat su izostanka konkretnih programa. I pred njima nećemo ustuknuti ni - koraka!

Dok mi pouzdano ostvarujemo strateške ciljeve & ispunjavamo obećanja iz Programa „Sigurna Hrvatska“, oporba izmišlja i podmeće!

MURGANIĆ: I sada iz njih progovaraju gorčina i mržnja!

Ova je svečanost posvećena prije svega utemeljiteljima HDZ-a. Bili ste hrabri u nezavidnim političkim okolnostima, kada su HDZ opisivali kao „stranku opasnih namjera“. Niste se bojali jer ste znali da radite dobro za budućnost hrvatskog naroda i Hrvatske.

Ni dandanas se neke stvari nisu promijenile. I dalje nas zasipaju teškim uvredama i lažima, jer iz njih progovaraju ljubomora, gorčina i mržnja. Ali mi ćemo opet - pobijediti!

Dok mi pouzdano ostvarujemo strateške ciljeve & ispunjavamo obećanja iz Programa „Sigurna Hrvatska“, oporba izmišlja i podmeće!

FURDEK-HAJDIN: Ponosni na svoja postignuća, zajedno idemo ka još jednoj pobjedi!

Imamo pravo biti ponosni na sva naša postignuća u protekle 34 godine i imamo pravo govoriti o svojim uspjesima. U Karlovačkoj županiji, kao i u cijeloj Hrvatskoj, bilježimo rekordnu zaposlenost i nikada manju nezaposlenost. Sustavno ulažemo u svaki njen pedalj.

A u svakom našem nastojanju imamo brzu, konkretnu i odlučnu podršku nacionalne razine. Karlovačka županija bila je i ostat će utvrda HDZ-a!

MANDIĆ: U Karlovcu nikad nije bilo više projekata!

Od Domovinskog rata u Karlovcu se nikada nije provodilo toliko nacionalnih projekata kao u zadnjih pet godina. A sve to zahvaljujući našoj Vladi na čelu s predsjednikom Plenkovićem. Zajedno, stvaramo novo lice našeg grada i naše zemlje!

A A A