Vijesti
8. 4. 2024.

Građani prepoznaju HDZ kao jamstvo stabilnosti i sigurnosti, a vide da SDP nudi povratak na staro i loše, na kaos, recesiju i bezakonje!

PHDZ/PVRH Andrej Plenković nakon Šireg predsjedništva HDZ-a: Zadovoljni smo kampanjom, reakcije na Izborni program „Za sve izazove“ vrlo su pozitivne. Hrvati su mudri. Koliko god se kršitelj Ustava i njegovi jataci trudili, koliko god izmišljali, vrijeđali, podmetali i širili mržnju, ne uspijevaju fabricirati krizu. Iz jednostavnog razloga jer krize nema, jer se danas puno bolje živi nego kad je SDP bio na vlasti. Velika većina ljudi svjesna je tko je i što je Milanović te koliko su opasne njegove totalitarne, diktatorske sklonosti. Hapsio bi svakog tko mu se ne divi!

„Odaziv na naše predizborne skupove uistinu je odličan. Sve ide u dobrom smjeru, rekli bismo čak da nam iz dana u dan raste potpora“ - konstatirao je predsjednik naše stranke i naše Vlade RH na sastanku nacionalnog vodstva HDZ-a nakon što su glavni tajnik i voditelj Izbornog stožera Krunoslav Katičić te nositelji 11 pobjedničkih lista izvijestili o stanju na terenu, po izbornim jedinicama.

Što obećamo - to i učinimo!

Andrej Plenković pritom je istaknuo da dosadašnja postignuća naše Vlade garantiraju da ćemo ispuniti svoja nova obećanja te ostvariti zadane ciljeve i u iduće četiri godine u Banskim dvorima.

Izborni program „Za sve izazove“: Uspješna, vitalna, pravedna, održiva i suverena Hrvatska - 5 stupova HDZ-ove vizije za iduće 4 godine!

Najavio je četiri velika predizborna skupa na kojima će sudjelovati ovog tjedna - u srijedu Rijeka, u četvrtak Osijek, u petak Split i u nedjelju Zagreb.

MILANOVIĆEVE DIKTATORSKE, TOTALITARNE SKLONOSTI

U izjavi nakon redovite sjednice Šireg predsjedništva HDZ-a, Andrej Plenković odgovarao je na pitanja novinara. Uglavnom su se odnosila na Zorana Milanovića - šampiona balkanštine i bezakonja, nespoosobnosti i primitivizma.

Donosimo ključne naglaske:

Pomaganje ruskim ortacima

Neka kršitelj Ustava prvo odgovori na pitanja koja mu je postavio Oleg Butković o trgovanju utjecajem za svog ortaka koji je pod sankcijama zbog veza s ruskim režimom. Neka se onda malo pozabavi svojom pravomoćno osuđenom prijateljicom Marinom Lovrić Merzel.

Vrhovni lažljivac ni danas neće otkriti od koga je uzimao novac i za čije je to inozemne interese radio kao privatni “konzultant”

Nanio štetu djeci, pacijentima i gospodarstvu

Potom neka se zapita što je s djecom koja u srijedu 17. travnja, za kada je raspisao parlamentarne izbore misleći da će time sebi pogodovati, neće moći ići u školu. Također, što je s pacijentima koji su tog dana bili naručeni na preglede?

Tom je diverzijom nanio štetu i hrvatskom gospodarstvu - izračunato je da iznosi više od 300 milijuna €. On je predvodnik štetočinskog ponašanja i kršenja ne samo Ustava, nego i temeljnih načela ustavnog poretka. A Ustav krše i svi oni koji ga podržavaju.

Izbor je jednostavan: ili HDZ i sigurnost, s daljnjim rastom plaća i zaposlenosti, ili pustoš zvana SDP!

Maligni element

Mislim da više nema osobe koja nije svjesna tko je taj maligni element na našoj političkoj sceni. Nema nijedno postignuće iza sebe, ima samo vulgarnost i primitivizam.

Takvo sramoćenje Hrvatske još nikada nismo doživjeli, u svijetu na njegov spomen kolutaju očima. I to će hrvatski narod kazniti: on će završiti u irelevantnosti, a njegovi jataci ostati u oporbi još četiri godine.

11 pobjedničkih lista za 11 izbornih jedinica!

Nenormalno ponašanje nije normalno

Pritom ima diktatorske, totalitarne sklonosti, prijeti zatvorom svakom tko mu se ne klanja, najavljuje da će ako postane premijer naređivati kaznene progone - čime negira sve postulate pravne države, demokracije i trodiobe vlasti. To je prijeteća opasnost za hrvatske ljude.

Nećemo dopustiti da nenormalno ponašanje postane nešto što je normalno!

A A A